2014-03-30 18:45:10
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα - «Το YFSF ήταν ένα καλό ξεκίνημα για να μπω ξανά στα πράγματα»
Η Μπέττυ Μαγγίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ» μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar», αλλά και για το πώς είναι ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, ως πατέρας.

Τι ήταν αυτό που την παρακίνησε έτσι ώστε να αποδεχθεί την πρόταση του ANT1 και να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar»; «Το κίνητρο για να πάω ήταν ότι ένα μέρος της δουλειάς μου έχει να κάνει με τις μεταμορφώσεις. Δεν είναι η βασική δουλειά μου αλλά έχει να κάνει με ένα κομμάτι της δουλειάς μου και μου ταιριάζει. Συν το ότι είχα καιρό να δουλέψω και ήθελα να βγω από το σπίτι και να κάνω κάποια πράγματα, γιατί με τα παιδιά τα είχα βάλει όλα σε δεύτερη μοίρα. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για να μπω ξανά στα πράγματα, απλώς ήρθε λίγο νωρίτερα από το φανταζόμουν γιατί τώρα κλείνει τρεις μήνες το μωρό και είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα και δύσκολα πήρα την απόφαση να πω το "ναι"», αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα.


Όσο για το αν ήταν δύσκολο για εκείνη να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά και να απέχει από τη δουλειά της, εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν καθόμουν καθόλου από το '96- '97 που ξεκίνησα να δουλεύωκαι πολλές φορές έκανα και δύο και τρία πράγματα. Πρέπει να βρεις την ισορροπία σου γιατί δεν μπορείς να είσαι στους ρυθμούς που ήσουν με τα παιδιά, εκτός αν τα μεγαλώνουν άλλοι. Τώρα ψάχνω να βρω την ισορροπία γιατί πριν ήμουν τελείως σπίτι και ούτε αυτό μου άρεσε... Μου λείπει η δουλειά μου, την γουστάρω. Νιώθω δημιουργική και μου έλειπε όλο αυτό. Είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα κι έχεις και τις ενοχές της μάνας γιατί σου λείπουν τα παιδιά».

Τι είπε, όμως, για τον σύζυγό της; Πίστεψε από την αρχή της σχέσης τους ότι θα μπορούσε να είναι αυτός ο πατέρας των παιδιών της; «Ναι, ήμουν σίγουρη- χωρίς βέβαια ποτέ να ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στην πορεία και τι θα σου φέρει ζωή», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ για το πώς είναι ο Δημήτρης Μάζης ως πατέρας, δήλωσε:«Μπορεί να κάνει τα πάντα. Για παράδειγμα την Κυριακή που έχω το σόου και είμαι στο στούντιο από τις 12 το μεσημέρι και γυρίζω στις δύο το πρωί, κρατάει μόνος τα παιδιά. Εγώ κουράζομαι όταν το κάνω αυτό».
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ