2014-03-30 19:10:38
Φωτογραφία για Κρίσιμες ώρες για το μέλλον της χώρας - Διαδήλωση αυτη την ώρα στο Σύνταγμα
Η μάχη για το πολυνομοσχέδιο κορυφώνεται τόσο εντός, όσο και εκτός Βουλής, όπου πραγματοποιούνται συλλαλητήρια από συνδικάτα και ενώσεις.

Αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα... από τη Βουλή βρίσκονται οι «μικρομεσαίοι» και θα παραμείνουν εκεί για να ενώσουν τη φωνή τους με τους συγκεντρωμένους από τα συλλαλητήρια εναντίον του πολυνομοσχεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι διοργανώνεται συγκέντρωση το απόγευμα στο Σύνταγμα από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι φαρμακοποιοί, ζητώντας την απόσυρση διατάξεων που αφορούν τη λειτουργία των φαρμακείων. Επίσης, θα δώσουν το «παρών» και οι γιατροί με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) ενώ συγκέντρωση οργανώνει στην Ομόνοια και το ΠΑΜΕ.

Η ΓΣΕΒΕΕ με κεντρικό σύνθημα «Η ζωή μας δεν είναι αναλώσιμη» διοργάνωσε τη δική της συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 2 το μεσημέρι στη Πλατεία Κλαυθμώνος. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή και αντιπροσωπεία θα επιδώσει ψήφισμα στους εκπροσώπους των κομμάτων.


Τα βασικά αιτήματα της ΓΣΕΒΕΕ είναι:

να σταματήσει η υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τις οδηγεί στον αφανισμό

να αποσυρθούν οι ρυθμίσεις που αφορούν στα υπέρογκα φορολογικά πρόστιμα.

να μην μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις.

να εκλογικευτούν οι ρυθμίσεις των οφειλών των ΜμΕ προς τον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ έτσι ώστε και να μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλά και για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ταμείων.

να αποποινικοποιηθούν οι οφειλές προς τον ΟΑΕΕ.

να αποκατασταθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το σύνολο των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να διαχωριστεί η ασφαλιστική ενημερότητα από τη θεώρηση των βιβλιαρίων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ