2014-03-30 19:31:05
Φωτογραφία για 3 σημάδια δείχνουν πως η κολλητή σου δεν είναι αληθινή!
Είναι όντως η καλύτερή σου φίλη; Έχεις αμφιβολίες; Η σχέση σας περνάει κρίση ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Έχεις προαίσθημα πως η κολλητή σου σε αποφεύγει, σου λέει ψέματα ή δεν υπολογίζει τη φιλία σας; Κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα και δες τα σημάδια που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Φτηνές δικαιολογίες

Ένα από τα πρώτα σημάδια που δείχνουν πως μια φίλη δε σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει είναι οι δικαιολογίες που χρησιμοποιεί για να εξηγήσει τη συμπεριφορά της. Αν για παράδειγμα, στην αρχή της γνωριμίας σας μιλούσατε καθημερινά και ξαφνικά τα τηλέφωνα αρχίζουν να αραιώνουν, τότε - αν φυσικά δεν υπάρχει σοβαρός λόγος γι΄αυτή τη συμπεριφορά- σίγουρα κάτι συμβαίνει. Μη διστάσεις να ζητήσεις το λόγο για να μη ζεις με τις σκέψεις και την αμφιβολία. Πρόκειται για μια μίνι - φάση που περνάει, οπότε θα της συμπαρασταθείς ή οι δικαιολογίες της απλούστατα δεν στέκουν;

Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη


Οι κολλητές μοιράζονται σκέψεις και υλικά αγαθά. Έχει καιρό να σου πει για τα καρδιοχτύπια της, τις ανησυχίες της, την ενοχλητική συνάδελφο ή τους τσακωμούς με τα αδέλφια της; Αν πλέον οι κουβέντες σας έχουν καταλήξει να είναι τυπικές, τότε μάλλον κάτι έχει αλλάξει στην διαπροσωπική σας σχέση. Προσπάθησε να καταλάβεις αν έφταιξες κάπου, κάνε μια ειλικρινή συζήτηση και ξεκαθάρισε την κατάσταση, διότι αυτή η φιλία μάλλον χρειάζεται τονωτική ένεση.

Μαθαίνεις τα πάντα από τρίτους

Πως θα αισθανόσουν αν μάθαινες από τρίτους πως η κολλητή σου αρραβωνιάστηκε; Αυτό σίγουρα δεν είναι σημάδι αλλά απόδειξη του ότι η φιλία σας είχε τελειώσει από καιρό κι εσύ εθελοτυφλούσες. Για να μη φτάσουν τα πράγματα μέχρι αυτό το σημείο, κάτι που φυσικά θα σε πληγώσει βαθιά αφού θα νιώθεις έντονα την «προδοσία» προσπάθησε να δεις τα σημάδια από την αρχή. Αν λοιπόν μαθαίνεις τα νέα της από τρίτους κι όχι από την ίδια, ξεστραβώσου και δες την πικρή αλήθεια, ότι το άτομο αυτό βάζει όρια στις μεταξύ σας σχέσεις και φυσικά δεν είναι φίλη αδελφική.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ