2014-03-30 19:58:07
Φωτογραφία για Η Human Rights Watch ασκεί κριτική στην Τουρκία
Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων τονίζει ότι η πράξη της Τουρκίας θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην ελευθερία της έκφρασης και καλεί την Τουρκία να αποκαταστήσει την πρόσβαση στο YouTube αλλά και στο Twitter.

Καταστροφική κίνηση» χαρακτηρίζεται από την διεθνή οργάνωση προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Human Rights Watch, η ενεργεία της τουρκικής κυβέρνησης να μπλοκάρει το YouTube.

Η οργάνωση τονίζει ότι η πράξη της Τουρκίας θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην ελευθερία της έκφρασης και καλεί την Τουρκία να αποκαταστήσει την πρόσβαση στο YouTube αλλά και στο Twitter.

Σύμφωνα με την Human Rights Watch,, με την πράξη της αυτή η κυβέρνηση της Τουρκίας καταπατά την εθνική της αλλά και την διεθνή νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Τουρκία μπλόκαρε την πρόσβαση στο YouTube μετά από την διαρροή των σχεδίων της να εισβάλει στην Συρία. Επιπλέον η κυβέρνηση μπλόκαρε την πρόσβαση στο Twitter λόγω αποκαλύψεων σχετικά με την εμπλοκή του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν και του γιου του σε σκάνδαλο διαφθοράς.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ