2014-03-31 16:54:12
Φωτογραφία για Ο ΑΛΟΝΣΟ ΕΛΠΙΖΕΙ...
Σίγουρος πως η Ferrari θα καταφέρει να βελτιώσει την F14T, πιάνοντας τις Red Bull και Mercedes παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την άποψη ότι οι μηχανικοί της Ferrari δουλεύουν, προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να φτάσουν στο επίπεδο των Mercedes-Red Bull εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος στο γκραν πρι της Μαλαισίας τερμάτισε στην τέταρτη θέση, παρουσιάστηκε σίγουρος πως η σκουντερία θα καταφέρει να παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.

«Προφανώς δεν είναι και η ιδανική θέση για να ξεκινάς το πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα κάνει πολύ καλή δουλειά για να βελτιωθούμε και να πιάσουμε τους προπορευόμενους. Προσωπικά, θέλω να είμαι σε θέση να διεκδικώ νίκες, αλλά όσο είσαι μπροστά από τον ομόσταβλό σου, τότε κάνεις το κάτι παραπάνω που ο κόσμος περιμένει. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε. Έχουμε τρέξει μόλις σε δύο αγώνες και αναλύουμε με κάθε λεπτομέρεια τους τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Προσπαθούμε πολύ προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να φτάσουμε το συντομότερο δυνατόν στο επίπεδο των Mercedes-Red Bull».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ