2014-03-31 20:27:07
Φωτογραφία για Νίκος Καραθανασόπουλος: «Λουκέτο βάζει η Κυβέρνηση στο Νοσημάτων Θώρακος»
«Λουκέτο» μπαίνει στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στον Flash 98.7 ο βουλευτής του ΚΚΕ Αχαΐας, Νίκος Καραθανασόπουλος, με αφορμή την χθεσινή προσπάθεια του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, να περάσει τροπολογία για κλείσιμο του Νοσημάτων Θώρακος και μετατροπή του Νοσοκομείου Κρεστένων, σε Κέντρο Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Με καφέ και εφημερίδα» της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Παλαιολόγου, ο κ. Καραθανασόπουλος συμπλήρωσε:

«Σαν τον κλέφτη ο υπουργός επιχείρησε εν κρυπτώ και στο παραπέντε της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου να περάσει την τροπολογία , την οποία απέσυρε προσωρινά με την δέσμευση ότι θα την επαναφέρει άμεσα.

Το νοσημάτων Θώρακος είναι σε μία έκταση «φιλέτο» για τα ιδιωτικά συμφέροντα και πρόσφατα δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ για την επισκευή των κτιρίων του.

Για να σπεύσει ο βουλευτής Αχαΐας, του ΚΚΕ, να σημειώσει ότι «θα φέρουμε εκτάκτως το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά με ψηφίσματα μόνο, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα, γιατί τα ψηφίσματα είναι για να ξεγλιστρούν όσοι αποποιούνται τις ευθύνες τους.

Είναι ορατός ο κίνδυνος για τους ασθενείς που θα μείνουν χωρίς αυτό το εξειδικευμένο νοσοκομείο».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ