2014-03-31 23:37:50
Φωτογραφία για Χαλάρωμα τέλος....
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε την Δευτέρα (31/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και ζήτησε από τους παίκτες να ξαναβρούν το πάθος τους, να πάρουν το νταμπλ και να ξεπλύνουν το 0-3 από τον ΠΑΟ!

Στην απογευματινή (18:00) προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη έδωσε το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ πήγε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και παρότρυνε τους παίκτες να βάλουν... τελεία στην άσχημη εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών, παρουσιάζοντας το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε προς όλους πως μια δύο χαλαρές εμφανίσεις είναι αποδεκτές, αναγνώρισε πως υπάρχει ένα ψυχολογικά άδειασμα, ωστόσο επισήμανε πως πρέπει η ομάδα να ξαναβρεί το πάθος και την ποιότητα της για να κλείσει επιτυχημένα την σεζόν. Προέτρεψε τους παίκτες να παίξουν για τον κόσμο και την φανέλα του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος των Πειραιωτών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη:

"Έχετε πάρει το Πρωτάθλημα από το Γενάρη, φτάσατε στους "16" της Ευρώπης και μια ανάσα από τους "8" και από το να αποκλείσετε μια μυθική ομάδα, μια ομάδα με το εμπορικότερο brand name του ποδοσφαίρου.

Αυτό δεν έγινε από τύχη και συγκυρίες, έγινε από τη σκληρή δουλειά, την απόδοση σας και την αξία σας.

Τώρα ξέρετε και εσείς οι ίδιοι το επίπεδο σας, την αξία σας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Τώρα ξέρετε όλοι ότι μπορείτε! Η σεζόν λοιπόν είναι πετυχημένη και αυτό δεν αλλάζει!

Όμως τόσο εγώ, όσο φαντάζομαι και εσείς αλλά και ο κόσμος μας, θέλουμε όπως κάθε χρόνο να κάνουμε το νταμπλ!

Γιατί η ιστορία κάθε συλλόγου γράφεται με τους τίτλους που κατακτά και όχι με σποραδικές ή συγκυριακές μεμονωμένες νίκες.

Εμείς γνωρίζετε ότι σας πιστεύουμε, εγώ είμαι εδώ για εσάς και ξέρετε και πόσο σας στηρίζω και ότι δεν σας λείπει τίποτα.

Είναι λογικό, το ξέρω, ότι έχετε "αδειάσει" μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το Γενάρη και τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πρέπει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να οπλιστείτε με πάθος, για να πάμε να κλείσουμε καλά μια –θα το ξαναπώ – πετυχημένη χρονιά.

Και μιας και μιλάμε για πάθος, θα σας πω και για δυο περιπτώσεις που είδα, τη μια από την τηλεόραση και την άλλη στο γήπεδο και δε μου άρεσαν καθόλου. Μιλάω για μια περίπτωση στην Τούμπα με τον Εντινγκά και μια με τον Πέρες στο Ηράκλειο.

Ο ένας δέχτηκε χτύπημα εκτός φάσης, ο άλλος ένα δολοφονικό μαρκάρισμα! Εκείνη τη στιγμή έπρεπε και οι δέκα υπόλοιποι να είσαστε δίπλα τους! Να γυαλίζει το μάτι σας!

Ο Ολυμπιακός ποτέ δε θέλω να παίζει βρώμικα, δεν το χρειάζεται, μιλάει η ποιότητα του.

Αλλά μέσα στο γήπεδο θέλω να είστε μια γροθιά. Και οι νέοι ειδικά πρέπει να ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός εδώ και σχεδόν ένα αιώνα χαρακτηρίζεται από τον τσαμπουκά και το πάθος. Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Θρύλο!

Τα παιχνίδια που έρχονται είναι όλα στο χέρι σας. Έχετε και ένα χρέος. Αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη δεν το δεχόμαστε εμείς οι Ολυμπιακοί.

Ξέρω ότι όλα πήγαν στραβά εκείνο το βράδυ, ότι είχατε το μυαλό σας αλλού, αλλά δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το ξεπλύνετε Ένα, δυο, χαλαρά παιχνίδια στη σεζόν το καταλαβαίνω. Ανθρώπινο είναι. Αλλά να μπει και μια τελεία.

Επαναλαμβάνω ότι αυτή η χρονιά είναι επιτυχημένη. Και αυτό δεν θα το αλλάξει καμιά Τούμπα και κανένας τελικός Κυπέλλου. Αλλά εσείς οφείλετε να δώσετε χαρά στον κόσμο μας!

Δώστε όλες σας τις δυνάμεις, παίξτε παθιασμένα και δείξτε σε όλους αυτό που πραγματικά είστε: Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Για τον κόσμο μας, για την ανίκητη φανέλα που φοράτε, για τον Ολυμπιακό!"

 http://www.sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ