2014-04-01 00:53:05
Φωτογραφία για Το νεαρό αρκουδάκι υπέκυψε στα τραύματα του [video]
Υπέκυψε στα τραύματα του το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου, το άτυχο αρκουδάκι,  από εσωτερική αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα, ανοίγοντας τον κατάλογο των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα για το 2014.

Πρόκειται για αρσενική αρκούδα περίπου 4 ετών η οποία χτυπήθηκε στις 04:30-05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου από διερχόμενο όχημα στην Εγνατία Οδό (στο τμήμα «Σιάτιστα- Γρεβενά» ) μετά τη σήραγγα «Ταξιάρχη» στον κλάδο προς Γρεβενά. Είναι το τέταρτο θανατηφόρο ατύχημα που σημειώνεται στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από το 2008.

Η νεαρή αρκούδα είχε περάσει στο οδόστρωμα καθώς στο σημείο υπάρχει ένα κενό διάστημα περίπου 30-40 μέτρων στην ενισχυμένη περίφραξη που τοποθετείται σταδιακά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ από το καλοκαίρι του 2013, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Από την πρόσκρουση με το αυτοκίνητο η αρκούδα υπέστη συντριπτικά κατάγματα στα μπροστινά πόδια, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί μάτι και στην περιοχή γύρω από αυτό.

Το άτυχο ζώο είχε μεταφερθεί στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ προκειμένου να ξεκινήσει η περίθαλψη του και το πρωί της Δευτέρας επρόκειτο να μεταφερθεί στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ για πιο αναλυτικές διαγνωστικές εξετάσεις που θα έδειχναν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του.

Ο greveniotis.gr είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ