2014-04-01 12:14:16
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΓΙΑ... ΠΡΑΞΕΙΣ!
Το σύνθημα για τους αγώνες του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με το βλέμμα να είναι στον τελικό της διοργάνωσης, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ζήτησε ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Η ιστορία κάθε συλλόγου γράφεται με τους τίτλους που κατακτά και όχι με σποραδικές ή συγκυριακές μεμονωμένες νίκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Τα παιχνίδια που έρχονται είναι όλα στο χέρι σας. Έχετε και ένα χρέος. Αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη δεν το δεχόμαστε εμείς οι Ολυμπιακοί».

Κλείνοντας την ομιλία του προς τους παίκτες, ο Μαρινάκης τόνισε πως «αυτή η χρονιά είναι επιτυχημένη. Και αυτό δεν θα το αλλάξει καμιά Τούμπα και κανένας τελικός Κυπέλλου. Αλλά εσείς οφείλετε να δώσετε χαρά στον κόσμο μας!».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε το… μήνυμά του στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να κάνουν πράξη τα όσα τους ζήτησε, κλείνοντας ιδανικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ