2014-04-01 13:49:12
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Oι αλλαγές μετά τις κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
Την νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Διοικητής Π.Υ. Αχαΐας και Πατρών Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Μαργαλιάς (Διπλ.Μηχανολόγος Μηχανικός MSc.)(cv: athanasiostmargalias.blogspot.gr) που μετακινείται στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος έπειτα από τις πρόσφατες τακτικές κρίσεις.

Η Διεύθυνση αυτή ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων που αφορούν τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης και λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος, τις επενδύσεις και τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις μέσω κοινοτικών πόρων, την οργάνωση και αξιολόγηση των υπηρεσιακών δομών και επιχειρησιακών διαδικασιών, την εφαρμογή συστημάτων αξιολόγησης και ελέγχου αποδοτικότητας ανθρωπίνων πόρων και εξοπλισμού, την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων και συνεργασιών του Π.Σ., το τμήμα τύπου και επικοινωνίας κ.α.

Επιπλέον, οι πρόσφατες τακτικές κρίσεις των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, προκάλεσαν εκτεταμένες αλλαγές και μετακινήσεις και των λοιπών ανώτατων και ανώτερων στελεχών της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Συγκεκριμένα αποστρατεύθηκε ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (Π.Δ.Π.Υ.) Δυτ. Ελλάδος Υποστράτηγος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος. Νέος Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Δυτ. Ελλάδος ορίστηκε ο Αρχιπύραρχος Νικόλαος Νικολακόπουλος, μέχρι πρότινος Διοικητής της Π.Υ. Πύργου. Συντονιστής Π.Υ. Νοτίου Ελλάδος τοποθετήθηκε ο προαγόμενος Υποστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Καραντζιάς, πρώην Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Ιονίων Νήσων. Διοικητής Π.Υ. Αχαΐας και Πατρών τοποθετείται ο Πύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, μέχρι πρότινος Υποδιοικητής της Υπηρεσίας.

Ο μέχρι τώρα Διοικητής της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. Αντιπύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης αναλαμβάνει την Διοίκηση της Π.Υ. Ζακύνθου προαγόμενος σε Πύραρχο, ενώ ο Προϊστάμενος του Τμ. Πυρασφαλείας Πατρών Αντιπύραρχος Κων/νος Γιαννόπουλος αναλαμβάνει την Διοίκηση Π.Υ. Λακωνίας προαγόμενος σε Πύραρχο.

Τέλος ο νεοπροαχθείς σε Αντιπύραρχο Παναγιώτης Δημόπουλος, πρώην Διοικητής της Π.Υ. Αεροδρομίου Αράξου, αναλαμβάνει Διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου και ο Αντιπύραρχος Γεώργιος Παπασημακόπουλος από την Π.Υ. Πατρών μετακινείται στην Π.Υ. Αεροδρομίου Ανδραβίδας ως Διοικητής αυτής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέλη Απρίλη η πρώτη δόση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέλη Απρίλη η πρώτη δόση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ