2014-04-01 14:02:52
Φωτογραφία για Ν.Οικονομόπουλος: Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή το σχόλιο της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Οικονομόπουλου που αφορούν στην ασφάλεια της πόλης, το γραφείο τύπου του συνδυασμού «Πάτρα Δυνατή» σχολιάζει τα εξής:

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ΡΑΠ ταυτίζεται απόλυτα με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά στην ασφάλεια των δημοτών.

Από τους «άοπλους αστυνομικούς» του κ. Τσίπρα, σήμερα πήγε ένα ακόμη βήμα πιο πέρα.

Στην ουσία κατατάσσει την όποια προσπάθεια συνεργασίας του Δήμου με θεσμικούς φορείς της Πολιτείας, όπως η Αστυνομία, στα μαύρα κατάστιχα των ειδεχθών «πολιτικών εγκλημάτων».

Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε ΡΑΠ) δεν θέλει να «αγγίξει» την ουσία ενός από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Πάτρα, όπως η ασφάλεια των πολιτών.

Ίσως γιατί η έννοια της ασφάλειας της περιουσίας και της σωματικής ακεραιότητας των συνδημοτών μας είναι το έλασσον ζήτημα για την ΡΑΠ.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ

Η Παράταξη «Πάτρα Δυνατή» θεωρεί ότι ο Δήμος θα πρέπει να είναι αρωγός στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Αστυνομία και σταθερός συμπαραστάτης των προσπαθειών του συνόλου του προσωπικού της, στην κατεύθυνση της ουσιαστικής και σε θεσμικό πλαίσιο, αντιμετώπισης των προβλημάτων του πολίτη.

Φυσικά και δεν περιμένουμε αυτό να το αντιληφθούν τα στελέχη της ΡΑΠ και του ΣΥΡΙΖΑ, διότι απλούστατα είναι «βαθιά νυχτωμένα».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ