2014-04-01 15:28:04
Φωτογραφία για Νίκος Κουρμπανάς: Είμαστε στεναχωρημένοι πράγματι, αφού μείναμε εκτός από τα μπαράζ
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα, για:

-την ισοπαλία του Παναιγιάλειου με την Επισκοπή, που άφησε την ομάδα εκτός play-offs: «Το θετικό είναι ότι η αντίπαλη ομάδα έπαιξε για την ιστορία της, όμως μας προξενεί εντύπωση ότι ο Παναιγιάλειος δεν “ασχολήθηκε” με το ματς. Η Επισκοπή έπαιξε για την ιστορία της και η άλλη δεν επηρεάστηκε. Είμαστε στεναχωρημένοι πράγματι, αφού μείναμε εκτός από τα μπαράζ, αφού κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε τον συγκεκριμένο στόχο για 15 δευτερόλεπτα. Όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

-την αντίδραση των οπαδών της ομάδας και των παραγόντων της: «Έβγαλε ανακοίνωση και η Επισκοπή, αφού κανείς δεν “ενόχλησε” την ομάδα και δεν αντέδρασε άσχημα. Όσον αφορά τον κόσμο, μου προκάλεσε εντύπωση πως έδειξε αγάπη στους παίκτες και την ομάδα, παρότι το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Αυτό είναι προς τα θετικά για την ομάδα του Παναιγιάλειου και πιστεύω ότι έχει μέλλον».


-το μέλλον του στην ομάδα: «Μπορεί να καταλάβατε ότι θα αποχωρήσω, όμως σε μία τέτοια στιγμή μπορεί να μην εννοείς 100% μία τέτοια απόφαση. Εγώ μπορεί να φύγω, αλλά η οργάνωση της ομάδας θα συνεχιστεί. Αν η διοίκηση μου κάνει πρόταση να παραμείνω, τότε θα το συζητήσουμε και δεν έχω λόγο να μην απαντήσω θετικά. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα, ξέρω πρόσωπα και πράγματα και είναι στην καρδιά μου. Υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Αν υπήρχε θέμα θα έλεγα πως αποχωρώ. Κάποιος έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για την αδυναμία της συμμετοχής στα μπαράζ. Είναι φυσιολογικό να λες περισσότερο ή λιγότερο από το σύνηθες.

Είναι θετικό ότι είμαι τρία χρόνια, αν και φέτος κάποια στιγμή η ομάδα δεν πήγαινε καλά και είχε 7-8 παιχνίδια να κερδίσει. Εκεί η διοίκηση “άντεξε”, είδε το θέμα όπως ήθελε να το δει και αποφάσισε να μην αλλάξει τον προπονητή. Είχα υποβάλει την παραίτησή μου, όμως οι παίκτες και η διοίκηση υποστήριζαν πως δεν ήταν πρόβλημα ο προπονητής. Ήταν οι συγκυρίες και θα κατάφερνε να βρει τα βήματά της. Παρότι είχα παραιτηθεί, είχα αισθανθεί την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και άλλαξα γνώμη. Μαζί με κάποιες αλλαγές που υπήρξαν η ομάδα πρωταγωνίστησε. Δεν το κάνει η οποιαδήποτε διοίκηση. Δύσκολα δίνεται η ευκαιρία σε έναν προπονητή μετά από 3-4 αρνητικά αποτελέσματα σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι η Β’ Εθνική. Από εκεί και πέρα, ο Παναιγιάλειος έχει καλή ομάδα, έχει κόσμο και τις συνθήκες για να τα καταφέρει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ