2014-04-01 16:20:09
Φωτογραφία για Διπλή νίκη του Παναγιώτη Κουζή με Honda CRF450R στον 1ο αγώνα Motocross 2014 στη Χαλκίδα
Απόλυτη ήταν η επικράτηση του Παναγιώτη Κουζή στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014. Ο 12 φορές πρωταθλητής οδηγώντας Honda CRF450R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στους υπόλοιπους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και στα 2 σκέλη του αγώνα.

Με τη διπλή του νίκη στον αγώνα της Χαλκίδας ο Παναγιώτης Κουζής βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας ΜΧ1 με 50 βαθμούς. Στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς βρίσκεται ο Μανώλης Σκύβαλος και στην 9η θέση με 13 βαθμούς ο Βασίλης Σιαφαρίακας, συμμετοχές της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε,. με Honda CRF 450R. 

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας, συμμετοχή και αυτός της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., οδηγώντας μία Honda CRF250R τερμάτισε στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στα 2 σκέλη του αγώνα, βάζοντας και αυτός με τη σειρά του υποψηφιότητα για τον τίτλο της κατηγορίας ΜΧ2.


Μετά τον τερματισμό ο Παναγιώτης Κουζής δήλωσε: «ο 1ος αγώνας της χρονιάς στη Χαλκίδα ήταν δύσκολος, είχε έντονο ανταγωνισμό, πολύ καλή οργάνωση, πολλές συμμετοχές και πολλούς θεατές. Έχοντας πραγματοποιήσει εντατική προπόνηση και έχοντας μία πολύ καλά προετοιμασμένη μοτοσυκλέτα, η οποία δούλεψε άψογα καταφέραμε το ιδανικό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Τώρα ξεκινούμε την προετοιμασία μας για τον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά στις 12-13 Απριλίου 2014.

Η βαθμολογία των αθλητών μετά τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2014 στη Χαλκίδα είναι:
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι αλλάζει στις ευρωεκλογές:
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι αλλάζει στις ευρωεκλογές:
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ