2014-04-01 18:20:04
Φωτογραφία για Χωρίς υποψηφίους έμεινε ο Δήμος Ηγουμενίτσας
Ξέμεινε η Ηγουμενίτσα απο υποψήφιους δημάρχους!Και οι 6 ενδιαφερόμενοι απέσυραν αργά εχθές το απόγευμα την υποψηφιότητά τους!

Μάλιστα σύμφωνα και με την τοπική ...εφημερίδα Βδέλλα,σε σύκεψη που προγήθηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ.Κάτσινος έδωσε την πιο μελανή εικόνα για τα οικονομικά του Δήμου ,έκανε λόγο για πόρους που η πολιτεία τους παρακρατά με αποτέλεσμα να στραγγαλίζεται η τοπική αυτοδιοίκηση ,ενώ οι όποιες χρηματοδοτήσεις που φθάνουν με καθυστέρηση πολλών μηνών στο δήμο δεν είναι παρά μόνο ψίχουλα!

Ακούγοντας όλα αυτά τα τραγικά δεδομένα οι υποψήφιοι δήμαρχοι απέσυραν την υποψηφιότητά τους εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την δική τους διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση 

Εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία τονίζουν μεταξύ άλλων "πως η κατάσταση στην οποία η οικονομική πολιτική που ακολουθούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις έφερε το Δήμο Ηγουμενίτσας, είναι τραγική. Οι κυβερνητικές επιλογές δημιουργούν ένα Δήμο ο οποίος αδυνατεί πλέον να προσφέρει και τις στοιχειώδεις υπηρεσίες στους Δημότες και τον αναγκάζει να αναζητήσει πόρους από την υπερφορολόγησή τους μέσω των Δημοτικών και άλλων τελών.


Δεν είμαστε διατεθειμένοι, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, να εξυπηρετήσουμε ούτε δια της συμμετοχής μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, την κυβερνητική αυτή πολιτική, και αποσύρουμε την υποψηφιότητά μας."

Αγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν θα επιμείνουν σε αυτή τους την απόφαση .

Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι σίγουρα πρωτοφανές για τα αυτοδιοικητικά χρονικά ..

epirus-tv-news.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ