2014-04-01 19:03:39
Φωτογραφία για Ο Ουγγαρέζος για τις φήμες που θέλουν τη Ζέτα στο Πρωινό mou
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, "Happy Day", βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το ξεκίνημά του στην παρουσίαση των backstage του «Just The Two Of Us», καθώς και για τη μεταγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο Mega, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει το "Πρωινό Mou" την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

"Είχε γίνει μια πρώτη κουβέντα, πριν περίπου ένα μήνα. Εγώ είχα ρωτήσει. Τότε, μου είχαν πει ότι είναι πάρα πολύ νωρίς. Τώρα με κάλεσαν και το κάνω με πολύ χαρά", δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του στο Just The Two Of Us.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια του σόου, Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω ξαναπεί ότι χαίρομαι πάρα πολύ που η Ζέτα είναι στο Mega. Τη θεωρώ πρόσωπο του Mega, αν υπάρχουν ακόμα πρότυπα παρουσιάστριας. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι στην οικογένειά μας».

Ερωτώμενος σχετικά με το κατά πόσον θα ήθελε να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο Πρωινό mou, αν αυτό θα έχει οικοδέσποινα τη Ζέτα Μακρυπούλια, απάντησε:

"Είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν θα το έκανα ποτέ και δεν το έκανα ποτέ. Δεν σχολίασα ποτέ από πέρυσι που λέγανε ότι θα παρουσιάζουμε το πρωινό εγώ και η Συνατσάκη. Το Πρωινό έχει παρουσιαστή, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και μαζί του είναι η Τζένη Μπαλατσινού".
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ