2014-04-01 20:47:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Εκδήλωση στις Ιτιές με ομιλία Κώστα Σπαρτινού
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός μίλησε τη Δευτέρα, 31/03, σε συγκέντρωση της ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Νοτίου Διαμερίσματος στο καφενείο «Ιτιές». Στη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχτηκαν τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής, όπως η συστηματική υποβάθμιση, η εγκατάλειψη κτιρίων και εγκαταστάσεων, η ελλιπής καθαριότητα και καλλωπισμός των δημόσιων χώρων, προβλήματα που επιτείνονται από την τρομακτική αύξηση της ανεργίας, και ειδικά των νέων της περιοχής, τη στασιμότητα των έργων του λιμανιού, την αυξανόμενη φτώχεια που δημιουργεί κομμένο ρεύμα και νερό.

Κοινή παραδοχή των παρευρισκομένων στη συζήτηση ήταν η απουσία στοχευμένων δράσεων από τη Δημοτική Αρχή καθώς και ενός υποστηρικτικού δημόσιου πλαισίου που να επιτρέπει την πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά των κατοίκων της υποβαθμισμένης περιοχής του Νότιου Διαμερίσματος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός δεσμεύτηκε για την παρουσίαση ολοκληρωμένων σχεδίων παρέμβασης και αναπλάσεων που συνδέονται με τα μεγάλα έργα υποδομής του Δήμου Πατρέων, παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη εβδομάδα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ