2014-04-01 23:49:30
Φωτογραφία για Ισόπαλες Μπάρτσα και Ατλέτικο σε ένα σπουδαίο παιχνίδι
Η Ατλέτικο προηγήθηκε με την γκολάρα του Ντιέγκο και τελικά έφυγε με το 1-1 από το "Καμπ Νόου", καθώς απάντησε για την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ.

Ατλέτικο προηγήθηκε με την γκολάρα του Ντιέγκο και τελικά έφυγε με το 1-1 από το "Καμπ Νόου", καθώς απάντησε για την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 1-1

Σκόρερς: 71' Νεϊμάρ / 56' Ντιέγκο

Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Με δύο καλές ευκαιρίες από τον Νταβίντ Βίγια ξεκίνησε το ματς. Ο πρώην άσος των "μπλαουγκράνα" λίγο έλειψε να τους κάνει την ζημιά στο 2ο λεπτό και στο 5ο, αλλά τα σουτ του πέρασαν αμφότερα άουτ, ενώ η δεύτερη φάση ξεκίνησε από λάθος πάσα του Πίντο.

Μετά από άσχημη πτώση του στο έδαφος ο Ζεράρ Πικέ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 12' από τον Μπάρτρα, ενώ στο 30' ο Ντιέγκο Κόστα ένιωσε τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Ντιέγκο.


Η πρώτη φορά που απείλησε η Μπαρτσελόνα ήταν στο 26' από την προσπάθεια του Μέσι και το κοντινό διαγώνιο σουτ του Ινιέστα, το οποίο πρόλαβε και έκοψε με τάκλιν ο Γκοντίν.

Η κεφαλιά του Νεϊμάρ δεν ανησύχησε τον Τιμπό Κουρτουά στο 36', όπως και στο 41' η κεφαλιά του Μέσι με τον Βέλγο να μπλοκάρει, ενώ το δυνατό σουτ του Νεϊμάρ στο 45' πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Κόστα, ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, Ντιέγκο, ήταν αυτός που "πάγωσε" το "Καμπ Νόου" στο 56', ανοίγοντας το σκορ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ.

Αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και πλάγια δεξιά ο Ντιέγκο εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" και εκτέλεσε τον Χοσέ Μανουέλ Πίντο, με την μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό του "γάμα".

Ο Κουρτουά στο 63' απέκρουσε το μακρινό σουτ του Μπουσκέτς, αλλά στο 71' δεν κατάφερε να κάνει τίποτα στο κοντινό πλασέ του Νεϊμάρ, με το οποίο η "Μπάρτσα" ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ινιέστα να έχει κάνει εξαιρετική ασίστ από τον άξονα με το εξωτερικό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ (12' Μπάρτρα), Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας (68' Αλέξις Σάντσες), Νεϊμάρ, Ινιέστα, Μέσι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο Μέντες, Αρντά Τουράν, Κόκε, Βίγια (71' Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (30' Ντιέγκο).

Το πρόγραμμα των 1ων ματς των προημιτελικών:

Τρίτη

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν

Τετάρτη

Ρεάλ - Ντόρτμουντ

Παρί Σεν-Ζερμέν - Τσέλσι

Ο πίνακας των σκόρερς

13 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)

Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)

Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)

*ΑΣΙΣΤΣ: 7 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Οσκάρ (Τσέλσι), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ) Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει ρευστό και πλάνο ο Άρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει ρευστό και πλάνο ο Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ