2014-04-02 10:09:05
Φωτογραφία για Ο δήμος Γρεβενών παρέδωσε κάδους κομποστοποίησης στο ΕΠΑΛ
Κάδους κομποστοποίησης παρέδωσε ο δήμος Γρεβενών στην Α’, Β’ και Γ’ τάξη του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών το πρωί της Τρίτης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας που δεν γιορτάσθηκε στις 21 Μαρτίου λόγω της απεργίας των εκπαιδευτικών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Κατερίνα Πέτρου, Βαρβάρα Τζημορώτα και Βάϊο Κόραβο παρέδωσε μέρος των κάδων κομποστοποίησης χωρητικότητας 330 και 660 λίτρων που προμηθεύτηκε για να τους διανείμει στα σχολικά συγκροτήματα αλλά και στην πόλη.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές Άννα Ζαγκλέ και Δημήτρης Σιούλας εξέφρασαν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο παρακάτω βίντεο, η βοήθεια και η αρωγή του δήμου είναι καθοριστική για την αντιμετώπιση προβλημάτων που οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και ιδιαίτερα του συγκεκριμένου τομέα καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Ο τομέας Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια και παρόλο που η περιοχή μας είναι αγροτική τα προηγούμενα χρόνια παρατηρούνταν μια διαρροή των μαθητών που ενδιαφερόταν να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο τμήμα να καταφεύγει σε άλλες πόλεις.

Παράλληλα την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκε και δενδροφύτευση με διαφόρων ειδών οπορωφόρα δένδρα
greveniotis.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ