2014-04-02 10:26:36
Φωτογραφία για Διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα απόψε σε όλα τα μικρότερα κανάλια - Αγνοεί επιδεικτικά τα «μνημονιακά κανάλια της διαπλοκής»
 Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε στις 9 το βράδυ από το Κόντρα, το Action 24 το Extra 3 και το εθνικής εμβέλειας E- TV. 

Οι δημοσιογράφοι που θα πάρουν τη συνέντευξη, για λογαριασμό των καναλιών αυτών είναι αντίστοιχα, οι Μάκης Κουρής (Kontra), Βασίλης Ταλαμάγκας (Action 24) και Άκης Παυλόπουλος (E-TV). Με τον τρόπο αυτό ο Α. Τσίπρας τονίζει «την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα ΜΜΕ, ιδίως τα καθεστωτικά της διαπλοκής, του τραπεζικού δανεισμού και της στήριξης των μνημονιακών πολιτικών».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Τσίπρας αναμένεται ιδιαίτερα οξύς για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον Αντώνη Σαμαρά, αμφισβητώντας ευθέως τα όσα λέει ο πρωθυπουργός περί εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, ενώ θα επιτεθεί και στο ΠΑΣΟΚ, ειδικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, επιχειρώντας να απαντήσει στα όσα έγιναν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις της Βουλής και την προσωπική τους σύγκρουση.Παράλληλα αναμένεται να εκφράσει και τη δυσφορία του για την αμφιλεγόμενη στάση του Φώτη Κουβέλη, επειδή δεν στήριξε στη Βουλή την πρόταση δυσπιστίας κατά του Γιάννη Στουρνάρα.


Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποκλείσει ήδη την παρουσία του στη ΔΤ, ενώ συνεχίζει και το προσωπικό εμπάργκο στο Mega. Αντιθέτως, με την ιδιότητα του υποψηφίου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό debate που θα διοργανώσει το Euronews, μαζί με τους Jean-Claude Juncker (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), Martin Schulz (Κόμμα Ευρωπαϊων Σοσιαλιστών), Guy Verhofstadt (Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη κόμμα), και τον υποψηφίου του Ευρωπαΐκού Πράσινου Κόμματος (José Bové ή Ska Keller).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ