2014-04-02 11:50:12
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FINAL4 ΤΗΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ!
Η ομάδα του Ολυμπιακού αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης για την Ιταλία.

Για την Φλωρεντία με στόχο να επιστρέψει με το Λεν Τρόφι στις αποσκευές της αναχωρεί το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης από το «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Η ομάδα μας έχει προκριθεί στο Φάιναλ Φορ (Φλωρεντία 4-5/4) της διοργάνωσης μαζί με την Κίνεφ Κίρισι, την Χάντι Μανσίσκ (Ρωσία) και την διοργανώτρια Φιρέντσε. Οι «ερυθρόλευκες» είναι έτοιμες για να διεκδικήσουν την κούπα και θα πρέπει πρώτα να αποκλείσουν την Παρασκευή στις 19:00 την Κίνεφ Κίρισι στον 1ο ημιτελικό. Στον 2ο ημιτελικό (20:30) συναγωνίζονται η Χάντι Μανσίσκ με την Φιρέντσε ενώ το Σάββατο ο μικρός τελικός θα ξεκινήσει στις 19:00 και ο τελικός στις 20:45.

Οι παίκτριες που θα ταξιδέψουν στην Φλωρεντία είναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Εύη Τετζαλιδου, Μπρον Νοξ, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Σώρα, Μίλβα Καλογεράκου, Άλκηστης Αβραμίδου, Βιργινία Νιαρχάκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μπάρμπαρα Μπούικα, Αγγελική Βασιλακοπούλου. Μαζί με τον προπονητή Χάρη Παυλίδη θα είναι και ο συνεργάτης του Γιάννης Μπενόπουλος και η μάνατζερ Αλέκα Καλογερά. Την αποστολή συνοδεύει η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη.


Ο Ολυμπιακός έχει δώσει επί ιταλικού εδάφους τον μοναδικό έως σήμερα ευρωπαϊκό τελικό. Ήταν τη σεζόν 2007-08 και η ομάδα μας με τον Χάρη Παυλίδη για πρώτη χρονιά στο τιμόνι της είχε φτάσει στον τελικό της Πάντοβα όπου είχε χάσει με 10-9 από την Ρόμα. Η ομάδα μας συμμετείχε για τελευταία φορά σε Φάιναλ Φορ το 2011 στο Τσάμπιονς Καπ και είχε καταλάβει την 3η θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Κίρισι με 14-12. Από την ρωσική Κίρισι που είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της Φλωρεντίας είχε ηττηθεί (12-11) στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Καπ της Κέρκυρας, το 2010.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ