2014-04-02 12:40:03
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τέσσερις εβδομάδες θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Ζεράρ Πικέ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη λεκάνη κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο.

Μόλις δέκα λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζεράρ Πικέ.

Μετά από διεκδίκηση κεφαλιάς με τον Ντιέγκο Κόστα, ο Καταλανός αμυντικός έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπάρτρα.

Χωρίς τον Ζεράρ Πικέ θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην προημιτελική φάση του Champions League, όπως και στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής στόπερ τραυματίστηκε στη λεκάνη, ύστερα από άσχημη πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και, όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι οι «μπλαουγκράνα» θα τον χάσουν τους περισσότερους από τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, όπως θα συμβεί και στα ματς με τις ομάδες της Μαδρίτης.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ