2014-04-02 12:54:11
Φωτογραφία για «ΜΑΝΩΛΑΣ Ο... ΑΝΤΙ-ΒΙΝΤΙΤΣ»
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Όλο και πιο έντονη γίνεται η φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Αγγλία πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κινηθεί για απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «caughtoffside» και το «Football Direct News» αναφέρουν πως ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού τα έχει πάει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τους ερυθρόλευκους και όλο αυτό το διάστημα αρκετές ομάδες της Premier League φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι η Έβερτον – όταν ακόμα στον πάγκο της καθόταν ο Ντέιβιντ Μόγιες - ήταν κοντά στην απόκτησή του το 2012, αλλά τελικά εκείνος αποφάσισε να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, ο Σκοτσέζος τεχνικός παραμένει... θαυμαστής του Μανωλά και παρακολουθεί την εξέλιξη της καριέρας του, η οποία φέτος «ανέβηκε» αρκετά με τα γκολ που πέτυχε στο Champions League.

Ήδη από το φετινό ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» θα αποχωρήσει ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έχει συμφωνήσει με την Ίντερ, και κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Ρίο Φέρντιναντ, με τον Μόγιες να φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για τον διεθνή στόπερ του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ