2014-04-02 22:18:30
Φωτογραφία για Δήμος Καλλιθέας - Με σύνθημα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» υποψήφιος δήμαρχος ο Τάκης σκανδαλάκης...!!!
Τουλάχιστον 1.500 Καλλιθεάτης παρακολούθησαν την εναρκτήρια ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Καλλιθέας, καθηγητή Ιατρικής Τάκη Σκανδαλάκη. 

 Ο υποψήφιος δήμαρχος που ηγείται του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» παρουσίασε στην προγραμματική του ομιλία το όραμά του για το Δήμο, ανέλυσε τους κύριους άξονες δράσης του συνδυασμού και παρουσίασε την ισχυρή ομάδα των συνεργατών του που αποτελείται από μέλη της κοινωνίας της Καλλιθέας, τα οποία έχουν διακριθεί για την επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική τους δράση.Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σκανδαλάκης με κεντρικό σύνθημα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» τόνισε τα ακόλουθα σημεία:

« Προϋπολογίζουμε, κοστολογούμε και στρατηγικά επενδύουμε στην ευημερία της καθημερινότητας. Τονώνουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. Βοηθάμε τους ασθενέστερους με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Δημιουργούμε την κάρτα δημότη για προνομιακή πρόσβαση σε υπηρεσίες, αγορές και παροχές προσωποποιημένου χαρακτήρα. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα κάνουν την πόλη μας φιλική, ασφαλή, νεανική, μια πόλη με ισορροπία ανάμεσα στο χθες και το αύριο».

Η μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση και η ενθουσιώδης υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στον υποψήφιο Δήμαρχο, επισφράγισαν τη σχέση εμπιστοσύνης του κ. Σκανδαλάκη με τον κόσμο της Καλλιθέας για ένα καλύτερο αύριο, για μια πόλη με όραμα και προοπτική.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ