2014-04-03 00:05:06
Φωτογραφία για ΕΒΑΛΕ... ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ! *BINTEO*
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε 3-1 της Τσέλσι στο «Παρκ ντε Πρενς».

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Παρί στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League κόντρα στην Τσέλσι. Οι πρωτευουσιάνοι έδειξαν πως ανεβαίνουν επίπεδο και επικρατώντας της Τσέλσι στο «Παρκ ντε Πρενς» έκαναν σπουδαίο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν με τον ενθουσιασμό του κόσμου που γέμισε το γήπεδο μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία. Συγκεκριμένα, ο Τέρι έκανε λάθος διώξιμο με τον Λαβέτσι να κάνει κοντρόλ και με απίστευτο σουτ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’ για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αντέδρασε και κατάφερε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 27’ ο Όσκαρ κέρδισε το πέναλτι από τον Τιάγκο Σίλβα, με τον Αζάρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει για την ομάδα του.


Στη συνέχεια, οι «μπλε» διατήρησαν τον έλεγχο και είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν το σουτ του Αζάρ στο 37’ κατέληξε στο δοκάρι του Σιρίγκου. Στο δεύτερο μέρος, η Παρί ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στο πολυπόθητο δεύτερο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 61’ και μετά από σύγχυση στην άμυνα της Τσέλσι, ο Νταβίντ Λουίζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να κάνει το 2-1 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν . Η Τσέλσι, από εκεί και πέρα, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

Έτσι, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Παστόρε, πέτυχε το γκολ που ενδέχεται να κρίνει και την πρόκριση καθώς με ωραίο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο της Τσέλσι για ανατροπή.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Ζαλέ, Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (76’ Καμπάιγ), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (70’ Λούκας), Λαβέτσι (85’ Παστόρε).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Όσκαρ (74’ Λάμπαρντ), Αζάρ, Βίλιαν, Σούρλε (59’ Τόρες).

Δείτε τo βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ