2014-04-03 09:20:28
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τι βόμβα είναι αυτή"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ραγδαίες εξελίξεις μετά την εξομολόγηση Μπαλτάκου που... «έδωσε» ο Κασιδιάρης! Στο προσκήνιο και πάλι οι τριπλές εκλογές".

ΕΘΝΟΣ: "ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ για τον Τάκη Μπαλτάκο"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με συνοπτικές διαδικασίες αποπέμφθηκε ο γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος μετά τη δημοσιοποίηση εμπρηστικού διαλόγου του με τον Ηλία Κασιδιάρη. Εμφανίστηκε να υποστηρίζει ότι δεν στοιχειοθετείται η ποινική δίωξη στελεχών της Χρυσής Αυγής και ότι πρόκειται για πλεκτάνη που αποσκοπεί στην εκλογική ενίσχυση της ΝΔ. Ανέμειξε υπουργούς και εισαγγελικό λειτουργό".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Το θηρίο των Βρυξελλών. Το «θηριο» των Σιωνιστών"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο δρ. Γέρμακ πριν 30 χρόνια αποκάλυπτε το κτίριο της ΕΟΚ με το 666(!) όπου φακελώνονταν 5 δις άνθρωποι από τον Εβραίο δρ. Ελντεμαν. Ο στενότερος συνεργάτης του Σαμαρά, Μπαλτάκος, «ομολόγησε» ότι οι Χρυσαυγίτες φυλακίστηκαν μετά από απαίτηση του Ντέιβιντ Χάρις".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ανάρμοστη σχέση Μπαλτάκου - Χρυσής Αυγής"

Η εφημερίδα γράφει ότι "βόμβα στο πολιτικό σκηνικό και στο κυβερνητικό στρατόπεδο έβαλε η δημοσιοποίηση της ηχογραφημένης συνομιλίας του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Παρακράτος στο ΜΑΞΙΜΟΥΜ"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "στις μαύρες σελίδες της μεταπολεμικής περιόδου, όταν το κράτος σε αγαστή συνεργασία με το ακροδεξιό παρακράτος βίαζαν τη Δημοκρατία και καταπίεζαν τον ελληνικό λαό, παραπέμπει το αποκαλυπτικό τηλεοπτικό και ηχητικό ντοκουμέντο του διαλόγου ανάμεσα στον Τ. Μπαλτάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη".

ΕΣΤΙΑ: "Ο πολιτικός χειρισμός του θέματος Μπαλτάκου"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "εκ πρώτης όψεως, το ανακύψαν θέμα με τον γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου που οδήγησε στην παραίτησή του δημιουργεί σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στην Κυβέρνηση, το οποίο σπεύδει να εκμεταλλευθή η αντιπολίτευσις. Ομως με τον κατάλληλο χειρισμό, το θέμα μπορεί να επενεργήση υπέρ του κ. Σαμαρά".

Η ΑΥΓΗ: "Παρακράτος Σαμαρά"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "έκθετος ο Αντ. Σαμαράς για τα παιχνίδια - φωτιά στενών συνεργατών του και κυβερνητικών παραγόντων με τη Χρυσή Αυγή, που βγήκαν στον αφρό από τη συνομιλία του Ηλ. Κασιδιάρη με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Π. Μπαλτάκο λίγες ημέρες μετά τις προφυλακίσεις Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Ο άνθρωπος του προέδρου"

Η εφημερίδα υποστηρίζει "σκάνδαλο από τη δημοσιοποίηση βίντεο με αποκαλυπτική συνομιλία του ως χθες γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκου με τον βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη. Στη συνομιλία επιβεβαιώνονται οι σχέσεις του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού με την οργάνωση".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αποπομπή Μπαλτάκου από Σαμαρά"

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "στην αποπομπή του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε υποκλαπείσα συνομιλία του με τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Μπαλτά(κος) στην κυβέρνηση"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "την παραίτησή του υπέβαλε στον πρωθυπουργό, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την αποκάλυψη του διαλόγου του με τον Ηλία Κασιδιάρη".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ανάκαμψη σημαίνει «ευκαιρίες» για το κεφάλαιο"

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΕΚΟΦΙΝ, η οποία ολοκληρώθηκε χτες, οι αντιλαϊκές αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις της ΕΕ".

ΤΑ ΝΕΑ: "Χορεύοντας με τα φίδια. Σοκ από τη «μαύρη» εκτροπή Μπαλτάκου"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τα αποκαλυπτήρια του... ντουέτου Μπαλτάκου - Κασιδιάρη κεραυνοβόλησαν την κυβέρνηση και προκάλεσαν οργή στο Μαξίμου. Ο Αντώνης Σαμαράς απέπεμψε αμέσως τον μέχρι χθες γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης. Στο πρωθυπουργικό επιτελείο αποτιμούν ήδη τη ζημιά που προκλήθηκε από τη βιντεοσκοπημένη εκτροπή".

Το ΠΟΝΤΙΚΙ: "Νταραβέρια με τους φασίστες"

Η εφημερίδα γράφει "απίστευτη «απολογία» Μπαλτάκου στον... υπόδικο Κασιδιάρη. Περιγράφει καθοδήγηση της Δικαιοσύνης από Σαμαρά - Δένδια - Αθανασίου. Πανικός στην κυβέρνηση, που δεν ξέρει τι άλλο έχει ειπωθεί. Ο Μπαλτάκος παραδέχτηκε ότι τα είπε και έφυγε... αντί να τον διώξουν!"

Kontranews: "Ερχεται ο Αλέξης"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "απόλυτα βέβαιος για τη σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές το αποτέλεσμα των οποίων θα δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στην κατεύθυνση ανατροπής της μνημονιακής κυβέρνησης και άμεσης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, εμφανίστηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βαρυσήμαντη συνέντευξη που παραχώρησε στο KONTRA CHANNEL και η οποία μεταδόθηκε χθες το βράδυ από δύο ακόμα τηλεοπτικούς σταθμούς".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ρήτρα για μείωση φόρων"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "«Παράθυρο» ανοίγει μέσα από το επικαιροποιημένο Μνημόνιο για τη μείωση των φόρων. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, εφόσον η Ελλάδα υπερβεί τον στόχο που έχει τεθεί για το πλεόνασμα του 2014, τότε μέρος αυτού θα δοθεί για τη μείωση των φορολογικών βαρών".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επαφές με ξένους θεσμικούς για άμεση έξοδο στις αγορές"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο κύβος ερρίφθη για την έξοδο της χώρας στις αγορές και ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους βρίσκεται σε επαφές με ελληνικές και ξένες τράπεζες για την πρώτη έκδοση, ύστερα από τέσσερα χρόνια, που αναμένεται να υλοποιηθεί ίσως και εντός του Απριλίου". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ