2014-04-03 15:16:03
Φωτογραφία για Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμά τη μνήμη και την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση του διατελέσαντος Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Αντωνόπουλου
Σε πεζογέφυρα «Γεώργιος Αντωνόπουλος» θα ονομαστεί η ανισόπεδη διάβαση επί της οδού Αναβρύτων προς τιμήν του... εκλιπόντος, διατελέσαντος κατά το παρελθόν Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, με απόφαση του Σώματος κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Η ονομασία της πεζογέφυρας Αναβρύτων σε Πεζογέφυρα «Γεώργιος Αντωνόπουλος» θα πραγματοποιηθεί στο σημείο, την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 στις 5:30 μ.μ.

Τρισάγιο στη μνήμη του εκλιπόντος θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος, παρόντος και του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τιμά το ήθος του πρόωρα χαμένου Γιώργου Αντωνόπουλου, και την πολυετή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και στην αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διετία 2005-2006.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ