2014-04-03 16:04:05
Φωτογραφία για Επιμελητήριο Αχαΐας: 90% μείωση της επισκεψιμότητας έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις του Ρίου εξαιτίας του οδοστρώματος
"Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε, πως έχουμε δεχθεί έντονες διαμαρτυρίες από επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης και αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή του Ρίου και ιδιαίτερα στο τμήμα από το Κάστρο μέχρι την Ηρώων Πολυτεχνείου.

Όπως γνωρίζετε, στο τμήμα αυτό έχει εγκατασταθεί εργολάβος από τον Οκτώβριο 2013 και υλοποιεί το έργο της ΔΕΥΑΠ, σχετικό με την αποχέτευση. Ενώ το έργο έχει ολοκληρωθεί σχεδόν κατά 80-90% - ορισμένα δε τμήματα έχουν ολοκληρωθεί πάνω από τρεις μήνες - δεν έχουν γίνει οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα δυσχερής έως αδύνατη η προσέγγιση των επισκεπτών-πελατών στις επιχειρήσεις αυτές.

Εκ του λόγου αυτού η μείωση της επισκεψιμότητας στα καταστήματα αυτά έχει μειωθεί σε σημαντικό ποσοστό που προσεγγίζει το 90% σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο. Το σοβαρό πρόβλημα για τις επιχειρήσεις, επιδεινώνεται, λόγω της χρονικής περιόδου που τον Απρίλιο μήνα και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Πάσχα αυξάνονται οι επισκέπτες στην περιοχή, για το οποίο έχουν προετοιμασθεί οι επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια αυτά, παρακαλούμε με παρέμβασή σας, θα πρέπει να υποχρεωθεί ο εργολάβος να αποκαταστήσει άμεσα το οδόστρωμα στην προτεραία κατάσταση, ώστε να ομαλοποιηθεί η διέλευση και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς τέτοιου είδους προβλήματα, πέραν αυτών που ήδη έχουν λόγω των οικονομικών συνθηκών."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ