2014-04-03 16:33:57
Φωτογραφία για Νευρική κρίση στη ΝΔ για τον Μπαλτάκο -Υπουργοί και βουλευτές ζητούν εκκαθάριση από τα ακροδεξιά στοιχεία...!!!
Σε κατάσταση νευρικής κρίσης είναι οι υπουργοί και οι βουλευτές της ΝΔ για τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες γύρω από τις μυστικές συνομιλίες του Τάκη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη  

και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Κορυφαίος υπουργός δεν έκρυβε την ανησυχία του για τις εκλογικές επιπτώσεις που θα έχουν οι αποκαλύψεις και έλεγε σκεπτικός στο περιστύλιο της Βουλής «Τελικά πολλές φορές η ιστορία γράφεται με την παρέμβαση του απροόπτου. Μέχρι σήμερα το πρωί θα έβαζα στοίχημα ότι η ΝΔ θα ήταν πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Τώρα δεν μπορώ να το βάλω»

Λίγο πιο δίπλα η Κατερίνα Παπακώστα ήταν ιδιαιτέρως ενοχλημένη από τις «πρωτοβουλίες» Μπαλτάκου και σε υψηλούς τόνους έλεγε στους συναδέλφους της.

«Ο Μπαλτάκος είναι ο Βρούτος του Σαμαρά και της κυβέρνησης. Ευτυχώς προλάβαμε στο παραπέντε τη δολοφονία, όπως είχε κάνει ο Βρούτος. Είναι προφανές ότι είχε προσωπική ατζέντα. Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν ετοίμαζε μαζί τους να κατέβει και ως επικεφαλής ενός ακροδεξιού κόμματος στη συνέχεια; Κανείς δεν μπορεί να μιλάει και να λεει οτι ο Μπαλτάκος ήταν το alter ego του Σαμαρά. Το alter ego είναι μόνο η γυναίκα του.»


Αλλο κορυφαίο στέλεχος του κόμματος στη Βουλή έλεγε με απορία «Είναι δυνατόν να μιλάς με αυτούς και να μην έχεις γνώση των μεθόδων τους; Να μην ξέρεις οτι χρησιμοποιούν τακτικές του υπόκοσμου και της νύχτας; Τόσο αφελής ήταν ο Μπαλτάκος;»

Σε κάθε περίπτωση, φόβος υπάρχει για τα επόμενα χτυπήματα της Χρυσής Αυγής τα οποία ο κ.Παναγιώταρος προανήγγειλε και σήμερα από το βήμα της Βουλής, καθώς πολλά στελέχη φοβούνται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να έχει γράψει και συνομιλίες που πιθανόν να είχε σε διαδρόμους ή στο περιστύλιο της Βουλής.

Θέμα εκκαθάρισης όμως και του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού από ακροδεξιά στοιχεία θέτουν και στελέχη που προέρχονται από την κεντροδεξιά πτέρυγα του κόμματος. Κορυφαίος υπουργός αυτής της πτέρυγας έλεγε σήμερα το πρωί «Ο Σαμαράς δεν θα αμφισβητηθεί εσωτερικά όμως πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσει το περιβάλλον του. Δεν μπορεί πχ να συνεχίσει να κάνει κουμάντο στη ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Αυτά πρέπει να τα δούμε και να τα δούμε τώρα».

Πηγή: Νευρική κρίση στη ΝΔ για τον Μπαλτάκο -Υπουργοί και βουλευτές ζητούν εκκαθάριση από τα ακροδεξιά στοιχεία | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/149711#ixzz2xpVzSpGb
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ