2014-04-03 18:15:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Μαρία Ρήγα και Δημήτρης Πολυγένης υποψήφιοι με τον Γιάννη Δημαρά
Με το Γιάννη Δημαρά συμπορεύονται στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου για το Δήμο Πατρέων ακόμα δυο νέοι άνθρωποι οι οποίοι κατέρχονται ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τώρα, για την Πάτρα».

H ΜΑΡΙΑ ΡΗΓΑ είναι Γραμματέας του Συλλόγου Κωφών και Βαρηκόων Νοτιοδυτικής Ελλάδας, είναι μητέρα με ένα παιδί και έχει εργαστεί, έως το 2003, στην Αχαΐα Κλάους, στη συνέχεια ως γραμματέας στο διαλυτήριο αυτοκινήτων Αχαΐας στη ΒΙ.ΠΕ και τα δύο τελευταία χρόνια ως σχολική καθαρίστρια.

Μιλώντας, η κυρία Ρήγα, για την απόφασή της να κατέλθει υποψήφια με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει: «Αποφάσισα κι εγώ να στηρίξω την προσπάθεια του Γ. Δημαρά ως υποψήφια με το συνδυασμό του, διότι εκτιμώ τη δράση του ως Δήμαρχου Πατρέων. Ένας από τους λόγους που θέλω να δραστηριοποιηθώ στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι ότι αγαπάω πολύ αυτήν την πόλη και είναι επιθυμία μου να τη δω να αλλάζει προς το καλύτερο
. Η ενασχόλησή μου με το Σύλλογο Κωφών και Βαρηκόων καθώς και οι βιωματικές μου εμπειρίες, με έχουν ευαισθητοποιήσει στα θέματα των ατόμων με ειδικές δεξιότητες. Ονειρεύομαι μια Πάτρα που θα αντιμετωπίζει αυτά τα άτομα, ως ισότιμα μέλη της. Και αυτή θα είναι και η βασική μου επιδίωξη! Επιθυμώ να δω την πόλη μας με ανθρώπινο πρόσωπο, καθαρή, ασφαλή, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Φ. ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ γεννήθηκε το 1971 και ζει μόνιμα με την οικογένεια του στην Πάτρα, στην περιοχή Ταραμπούρα. Ο πατέρας του, Φώτιος Πολυγένης, ήταν προϊστάμενος του τμήματος κλωστοϋφαντουργίας στην Πειραϊκή-Πατραϊκή. Ο ίδιος εργάζεται από το 1991 στην εταιρεία «Φάκαλος», ενώ συγχρόνως είναι ασφαλιστικός σύμβουλος σε εταιρείες και επίσημος διαιτητής της ΕΠΣ Αχαΐας. Από το 1995 είναι μέλος του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων συμμετέχοντας ενεργά σε παραστάσεις, καθώς επίσης και σε δραστηριότητες του χορευτικού με κοινωνικό χαρακτήρα (αιμοδοσία, εκστρατεία ανακύκλωσης, διεκδίκηση θαλάσσιου μετώπου, καρναβάλι κ.ά.). Παράλληλα παρακολουθεί διεθνή και παγκόσμια συνέδρια/σεμινάρια που έχουν θέμα τη λαϊκή παράδοση διαφόρων περιοχών. Από το 2000 ως στέλεχος του χορευτικού αναλαμβάνει την επιμέλεια του βεστιαρίου. Η προσφορά του στο χορευτικό γίνεται χωρίς αμοιβή και πάντα στα πλαίσια της ερασιτεχνικής δημιουργίας που πρεσβεύει το χορευτικό.

Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει: «Οι λόγοι που αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του κ.Δημαρά «Τώρα για την Πάτρα» είναι οι παρακάτω:

Είναι η παράταξη που μου δίνει τη δυνατότητα να υπερασπιστώ μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες τις απόψεις μου και να αγωνιστώ για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης όπως τόσα χρόνια με ανιδιοτέλεια υπερασπίζομαι μέσα από τη δράση μου στο χορευτικό.

Σαν δημοτική αρχή κατάφερε να βγάλει τον Δήμο από τη μεγάλη οικονομική ασφυξία που βρισκόταν, και ανέλαβε την ορθολογική διαχείριση της γενικότερης οικονομίας του Δήμου.

Βελτίωσε τις συνθήκες καθαριότητας στο Δήμο και αύξησε τα ποσοστά της ανακύκλωσης μεγάλη δράση που πραγματοποιήθηκε με το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Η δημοτική αρχή εκτίμησε και σεβάστηκε τις αξίες της ερασιτεχνικής δημιουργίας που τα μέλη του χορευτικού τμήματος πρεσβεύουν, στηρίζοντας τους να συνεχίσουν την προσφορά τους στο λαϊκό πολιτισμό».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ