2014-04-03 18:25:53
Φωτογραφία για Λάβετε θέσεις…
Όλοι, ο καθένας με τη σειρά του να πέσει από το σύννεφο.

Γράφει ο Γιώγος Σ. Πολίτης

Ο Σαμαράς εξεπλάγη. Μα είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν μέσα στο κόμμα του να γίνονται διαπλοκές; Μέσα στο λευκό σαν γάλα κόμμα, που γυροφέρνει ολόφρεσκο το μίγμα των νέων κρυστάλλινων ιδεών να ελλοχεύει η διαπλοκή και η υποκρισία; Έλεος. Πάταξη. Δεν θα ανεχθούμε! Ο Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση Ο Βενιζέλος τα έχασε. Ωρύεται πως πρέπει το φαινόμενο να παταχθεί. Η χρυσή αυγή και οι συνεργάτες της (βλ. Μπαλτάκο) πρέπει να υποκύψουν στην δαμόκλειο τής δημοκρατίας. Οι θύλακες να ξεριζωθούν…

Ο Αλέξης βρήκε χαρά. Να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση… Τέτοιοι ήτανε πάντα.

Ο Δένδιας θύμωσε. Θύμωσε και όποιος θυμώνει και προσπαθεί να μπαλώσει να τα αμπάλωτα, καταντά. Ρίχνει τη μπάλα στην κερκίδα. ''Τα 32 εγκλήματα δεν ήταν ψεύτικα.'' Μπορεί κ. Δένδια, αλλά εδώ δεν μιλάμε για αυτά, λέμε για άλλα πράγματα εάν έχετε καταλάβει…


Σοκ και σε όλους τους υπόλοιπους (της βουλής) οι οποίοι δεν περίμεναν τέτοια ξετσιπωσιά. Τέτοια υποκρισία. Όλοι τους. (άλλος για το σύννεφο…)

Κανένας σε αυτή την χώρα δεν ήξερε ή δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπήρχε ποτέ περίπτωση κάποιοι να διαπλέκονται και να μοιράζουν κάτω από το τραπέζι αργύρια και συνειδήσεις. Κανένας πολιτικός και κανένας πολίτης!

Και όλοι σπεύδουν να δικαιολογήσουν. Να πουν πως ‘’ναι’’ μεν κάτι το μη σωστό έγινε, αλλά αυτό το ‘’κάτι’’ δεν ήταν και τόσο τρομερό. Άφήστε που ήταν το λάθος, ενός και μόνου ανδρός.

Βιάστηκαν (να προσθέσουν) πως δεν είναι πια και τόσο ξεπουλημένη/οι η πολιτική και οι πολιτικοί μας, διευκρινίζοντας δολίως, πως ο καθένας ομιλεί περί του κόμματός του και μόνον. Των άλλων κομμάτων επιφυλάσσεται …εις την καλυτέραν.

Ο Μπαλτάκος φταίει! Στην πυρά λοιπόν. Ο μόνος διδάξας την διαπλοκή και την υποκρισία. Θάνατος. Μαζί με τον Τσοχατζόπουλο που επίσης ήταν ο μόνος που εδίδαξε το πονηρό κλέπτειν. Κάθαρση. Ορίστε λαέ που φωνάζεις! Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε καθαροί. Και για του λόγου το αληθές ακολουθούν και διάφορες ακόμα πομπώδεις δηλώσεις που περιέχουν πληθώρα λέξεων, αποτροπιασμός, οργή, ντροπή, έκπληξη κ.α.

Και κάπου εδώ αρχίζει ο γέλως ο ισχυρός.

Αρχίζει το μέγα το πανηγύρι (όλων ημών) από τον τρόπο τής πτώσης τού κάθε λευκού (με την έννοια τού άσπιλου, τού αδαούς) αιθεροβάμονος –πολιτικού-.

Και ακολουθεί την πτώση τους ο κλαυθμός ο δικός μας. Ο κλαυθμός που δεν εμπεριέχει δάκρυ αλλά οργή. Οργή για την υποτίμηση τής νοημοσύνης ολονών μας.

Κανείς δεν εγνώριζε…

Κύριοι βουλευτές, καταλάβετε επιτέλους πως σας φτύνουμε. Πως όλοι εσείς μιλάτε και εμείς ξυνόμαστε φαγούρες ισχυρές σε μέρη ακατάλληλα. Καταλάβετε επιτέλους ότι στους δρόμους μπορεί να μην μας βλέπετε διότι βαριόμαστε, αλλά κάθε φορά που μιλάτε αναμένουμε τα λόγια σας περιμένουμε με τεντωμένη την παλάμη και  οργίλη αγωνία τη δυσώδη δικαιολογία που οφείλετε να εκφέρετε και δη, με την θωριά τής παρθένας. 

Να γνωρίζετε όμως, πως πολλαπλώς διαρραγής υμένας σας, καθιστά όλους εμάς υποψιασμένους ότι δεν υφιστάμεθα κατήχηση μοναχών, αλλά στην καλυτέραν πορδολογήματα πονηρών κορασίδων.

Επαγγελματίες. (Αυτό είναι βρισιά μη το ξεπερνάτε).

Λίγη τσίπα επιτέλους  politisg.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ