2014-04-03 20:42:04
Φωτογραφία για Σκηνοθετώντας την ωραιότερη ταινία της ζωής σας, το γάμο σας!
Είμαστε βέβαιοι πως την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας θα θέλατε να τη διηγηθείτε στα παιδιά σας και να μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας ως η ωραιότερη ταινία που είδατε ποτέ με πρωταγωνιστές εσάς φυσικά! Το flowmagazine.gr με αφορμή το Αφιέρωμα Γάμου θέλησε να γίνει ο σκηνοθέτης των γυρισμάτων της ταινίας σας. Οραματιστήκαμε έναν παραμυθένιο γάμο για εσάς και γι’ αυτό συλλέξαμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα εναρμονίσουν τις κινήσεις σας για να γίνει η προετοιμασία και η οργάνωση του γάμου εύκολη και ευχάριστη υπόθεση δίχως άγχος.

Ως σκηνοθέτες λοιπόν στήσαμε το σκηνικό για να οργανώσετε επιτυχώς τον γάμο σας και σας εγγυόμαστε την επιτυχή έκβαση της παράστασης. Να θυμάστε όμως πως κατά τη λήψη των σκηνών απαιτείται μεθοδικότητα, δημιουργικότητα, υπομονή και σωστή διαχείριση του χρόνου. Το σενάριο το αφήνουμε να το γράψετε εσείς. Πάρτε μολύβι και χαρτί και καταγράψτε τις κινήσεις σας στο ημερολόγιό μας. Στόχος της χρονιάς σας; Η οργάνωση του γάμου σας! Φώτα! 3,2,1 Action!


Σκηνή-πλάνο-λήψη

Α΄ Σκηνή: «Επιλογή μονοπέτρου - Η επισφράγιση της αγάπης»

…Και επειδή το δαχτυλίδι δεν είναι εύκολη υπόθεση το flowmagazine.gr προνοεί και σας κατευθύνει για τον τρόπο επιλογής του μονοπέτρου που θα ανταποκρίνεται στο δικό σας γούστο και στο budget σας, αφού προηγουμένως λάβετε μία ειδική γνώση περί των 4 C.

Αφιέρωμα Γάμου 2014: Σκηνοθετώντας την ωραιότερη ταινία της ζωής σας!Β΄ Σκηνή: «Ο τόπος που θα λάβει χώρα το γεγονός»

Και αφού ο καλός σας γονάτισε, η πρόταση πραγματοποιήθηκε και εσείς δεχτήκατε με χαρά να ενώσετε τη ζωή σας «εις σάρκαν μίαν» δεν έχετε παρά να σκεφτείτε με ποιον τρόπο επιθυμείτε να δώσετε τους αιώνιους όρκους ως συνοδοιπόροι στη ζωή. Για εσάς που επιθυμείτε να παντρευτείτε με πολιτικό γάμο ή καθολικό γάμο το flowmagazine.gr κατέγραψε τα αναγκαία έγγραφα που πρέπει να συγκεντρώσετε χωρίς να χαθείτε στη μηχανή της γραφειοκρατίας. Η΄ μήπως επιθυμείτε μία μοντέρνα ένωση που πραγματοποιείται σε χρόνο dt; Έπειτα, ορίστε την ημερομηνία γάμου σας! Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ο γάμος σας να τελεστεί καθημερινή; Σας απαριθμούμε 5 λόγους για να το πράξετε!

Γ΄ Σκηνή: «Οι νέες τάσεις του 2014 για μία παράσταση που θα καθηλώσει»

Και εφόσον η ημερομηνία ορίστηκε, οι επόμενες σκηνές που πρόκειται να γυριστούν απαιτούν από τους μελλονύμφους να πραγματοποιήσουν πολλά ραντεβού ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται ενδεικτικά οι επισκέψεις σε διάφορους χώρους δεξιώσεων γάμου, η δοκιμή του μενού που προσφέρουν οι χώροι και η επίσκεψη της μέλλουσας νύφης σε διάφορους οίκους για την επιλογή του νυφικού.

Υπάρχει όμως ένα ραντεβού το οποίο θα σας σώσει κυριολεκτικά από τη χρονοβόρα έρευνα, το τρέξιμο και το άγχος. Δεν είναι άλλο από τις Εκθέσεις Γάμου που διοργανώνονται ετησίως σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στις εκθέσεις αυτές θα συναντήσετε ειδικούς για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε με άποψη και στιλ το concept του γάμου σας. Εμείς επιλέξαμε για εσάς τις 3 νέες τάσεις του 2014 και σας τις προτείνουμε για να μείνει ο γάμος σας στην ιστορία!

Μία άλλη νέα τάση που σας προτείνουμε είναι αυτή του «Πράσινου» γάμου που προστάζει να σκεφτόμαστε πράσινα. Μάθετε όλες εκείνες τις προτάσεις των σχεδιαστών και διοργανωτών γάμου για να φέρετε τη «φύση» στο δικό σας γάμο προστατεύοντας το περιβάλλον.

Στο Αφιέρωμα αυτό σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις για τα νυφικά χτενίσματα για το 2014 για να επιλέξετε εκείνη που αντανακλά το στιλ σας και την προσωπικότητά σας.

Αφιέρωμα Γάμου 2014: Σκηνοθετώντας την ωραιότερη ταινία της ζωής σας!Δ΄ Σκηνή: «Το κλικ των στιγμών και η επιλογή της μουσικής»

Τρόπος επιλογής του κατάλληλου φωτογράφου και κινηματογραφιστή οι οποίοι πρόκειται να απαθανατίσουν τη συγκλονιστική αυτή στιγμή της ζωής σας. Μάθετε πώς να αποφύγετε τις στημένες φωτογραφίες και περί της μόδας Next Day Shooting.

Από τις πιο σημαντικές στιγμές κατά την ημέρα του γάμου σας θα αποτελέσει η είσοδός σας στον χώρο της δεξίωσης. Τα βλέμματα πρόκειται να πέσουν πάνω σας και θερμά χειροκροτήματα θα αποσπάσετε. Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο τραγούδι;

Ε΄ Σκηνή: «Λίστα γάμου»

Μέσα σε όλα έχετε να σκεφτείτε και τη λίστα γάμου σας, ώστε να αποφύγετε τα περιττά δώρα και να καλύψετε τις ελλείψεις σας. Το flowmagazine.gr προτείνει, και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

ΣΤ΄ Σκηνή: «Μία ημέρα πριν…»

Όλα στην εντέλεια, κόσμος γύρω σας και τα συναισθήματα στον υπερθετικό βαθμό. Keep calm ακολουθώντας τις συμβουλές που θα σας υπενθυμίσουν κάποια πράγματα που ίσως δεν σκεφτείτε τελευταία στιγμή. Διαβάστε και όλες εκείνες τις γαμήλιες συμβουλές για να πάνε όλα υπέροχα, γιατί ο πανικός και το άγχος δεν αποτελούν τους καλύτερους συμβούλους.

Η κορύφωση του έργου: «Και έσονται εις σάρκαν μίαν»

Η παράσταση ξεκινά. Οι καλεσμένοι έχουν πάρει τις θέσεις τους για να σας απολαύσουν. Τα φώτα ανάβουν σηματοδοτώντας τη νέα ζωή! Η έναρξη της νέας ζωής μπορεί να πραγματοποιηθεί με μία εντυπωσιακή άφιξή σας στο χώρο της δεξίωσης. Θέλετε να αφήσετε άναυδους τους καλεσμένους σας;

Έπειτα, για εκείνους που θεωρούν πως θα έχουν άγχος κατά τον πρώτο τους χορό, εμείς πρόκειται να σας χαλαρώσουμε συζητώντας μαζί σας για το πώς μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να απολαύσετε το λίκνισμα στη σκηνή.

Φανταστείτε τον εαυτό σας πρωταγωνιστή σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία πολυτελείας απέραντου γαλάζιου και αξέχαστων σκηνών! Ποιο ταξίδι εσείς θα επιλέξετε; Εμείς σας προτείνουμε τους πιο εξωτικούς προορισμούς!

Τώρα πια παίρνουμε τη θέση θεατή και είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα δούμε πρόκειται να μας αρέσει, καθότι μεριμνήσαμε όπως είδατε για την πλοκή του έργου! Και εσείς δεν έχετε παρά να μας ξαφνιάσετε απολαμβάνοντας τον ωραιότερο γάμο που έγινε ποτέ χωρίς άγχος.

Το Αφιέρωμά μας κλείνει με κάρτες ευχών για γάμους! Και εμείς θα σας ευχηθούμε η ζωή σας να ρέει-flow, γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές με πρωταγωνιστές τώρα την αγάπη και την υγεία στη ζωή σας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όχι άλλο κάρβουνο! - part2
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όχι άλλο κάρβουνο! - part2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ