2014-04-04 01:27:05
Φωτογραφία για Microsoft: δωρεάν Windows για κινητά και tablets και αναβαθμίσεις λειτουργικών
Με μια σειρά από ανακοινώσεις, στις οποίες προέβη η Microsoft εχθές, πρώτη μέρα του συνεδρίου Build 2014, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τεχνολογικού ρεπορτάζ και δείχνει ότι συνεχίζει τη δυναμική της πορεία μετά την αλλαγή ηγεσίας.

Δωρεάν Windows για Κινητά και Tablets μέχρι 9 ίντσες Η πιο 'ζουμερή' ίσως ανακοίνωση της εταιρείας είναι ότι προετοιμάζει μια Version των Windows για το λεγόμενο Internet of Things, δηλαδή για όλων των ειδών τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο, την οποία θα διαθέσει δωρεάν σε εταιρείες και χρήστες.

Ανάμεσα στις συσκευές αυτές, που η Microsoft αγωνιά να κατακτήσει, συμπεριλαμβάνονται τα Smartphone και τα Tablets μέχρι 9 ίντσες. Αναβάθμιση των Windows για Smartphones σε 8.1 Το λειτουργικό της Microsoft για smartphones και tablets αναβαθμίζεται στην έκδοση 8.1 η οποία θα υποστηρίζει πολλές νέες λειτουργίες και θα περιλαμβάνει την νέα προσωπική βοηθό, Cortana, που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Siri που συναντά κανείς στα iPhone.


Η νέα έκδοση των Windows Mobile 8.1 θα ξεκινήσει να διανείμεται το Μάιο μαζί με το λανσάρισμα της νέας σειράς smartphone Lumia 930 και 630 της Nokia, τα οποία παρουσίασε εχθές η εταιρεία.

Universal εφαρμογές για όλες τις εκδόσεις Windows Φανταστείτε εφαρμογές που θα παίζουν το ίδιο σε κινητά με Windows, σε PC και Tablets με Windows αλλά και στο Xbox.

Αναβάθμιση των Windows, σε 8.1 To λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows, που τελευταία αντιμετωπίζουν σκαμπανεβάσματα, σε σχέση με την ευχρηστία, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους, αναβαθμίζεται στην έκδοση 8,1 η οποία φέρνει αρκετές αλλαγές, μεταξύ των οποίων την επιστροφή του Start Button, και πολλές ακόμα λειτουργίες που θα εξυπηρετήσουν τους χρήστες με συμβατικά PC (desktop ή laptop)
lifo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ