2014-04-04 07:43:06
Φωτογραφία για Ο «Ροζ Πάνθηρας» επιστρέφει με ταινία
Ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκουμε τα ονόματα του Γουόλτερ Μίρις (παραγωγού των μικρού μήκους ταινιών και των τηλεοπτικών εκδοχών του Πάνθηρα) και της Τζούλι Αντριους

Η MGM επιστρέφει στο φραντσάιζ του «Ροζ Πάνθηρα» σε μια ταινία μεγάλου μήκους ανάμεσα σε live action και animation που ανατέθηκε στο σκηνοθέτη Ντέιβιντ Σίλβερμαν (Monsters Inc., The Simpsons Movie).

Μην περιμένετε πάντως τον Στιβ Μάρτιν ή τον Ρομπέρτο Μπενίνι να εμφανιστούν από κάπου, αφού η ταινία αφήνει τον Κλουζό και τους… απογόνους του στην άκρη και επικεντρώνεται αποκλειστικά στον χαρακτήρα του Ροζ Πάνθηρα.

Ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκουμε τα ονόματα του Γουόλτερ Μίρις (παραγωγού των μικρού μήκους ταινιών και των τηλεοπτικών εκδοχών του Πάνθηρα) και της Τζούλι Αντριους, χήρας του εμπνευστή του χαρακτήρα, Μπλέικ Έντουαρντς, από την πρώτη ταινία του 1963, την οποία ακολούθησε η μυθολογία του Pink Panther, είτε μέσα από τις σελίδες των κόμικ, είτε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.


«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που θα ξανασυστήσουμε τον Ροζ Πάνθηρα σε μια νέα γενιά με ένα τόσο φρέσκο τρόπο.

Ακόμη πιο ενθουσιασμένοι είμαστε που θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδουλέψουμε με τους αγαπημένους μας φίλους Γουόλτερ Μίρις και Τζούλι Άντριους, καθώς και με τον ταλαντούχο Ντέιβιντ Σίλβερμαν που ο ενθουσιασμός του μας έπεισε να τα δούμε όλα ροζ!» λέει ο πρόεδρος της MGM Τζόναθαν Γκλίκμαν, που μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γκάρι Μπάρμπερ προέβησαν στην ανακοίνωση για την ταινία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ