2014-04-04 10:33:07
Φωτογραφία για 250 καλεσμένοι γευμάτισαν με τους εθελοντές της Thessaloniki Next2U!
Η ομάδα εθελοντών Τhessaloniki Next2U, στα πλαίσια της δράσης “Ελάτε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη” σε... συνεργασία με τη Δήμο Θεσσαλονίκης και τις Διευθύνσεις Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Τουρισμού, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων, καθώς και την ευγενική χορηγία της εταιρείας Bite Me, πραγματοποίησε τη δράση “Γευματί…ζουμε” στις 30 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα “Κορώνα” στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – Ηelexpo.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στη συμβολή σημαντικών εταιρειών στο χώρο της εστίασης: Βite me, Βle, Xoύτος Catering, Albeta, Μakedonia Palace καθώς επίσης των εταιρειών: Μαλαματίνα, Δουμπιά, Φυτώρια Βασιλειάδη, Ευρωγνώση Χαριλάου που με την συνεισφορά τους δημιουργήθηκε ένας φιλόξενος χώρος. Επίσης, χάρη στη γενναιοδωρία των χορηγών μας, παραδόθηκε ένα μέρος του γεύματος στον Ξενώνα Προσφύγων Θεσσαλονίκης.


Οι 250 καλεσμένοι μας παρευρέθηκαν και απόλαυσαν το γεύμα από τη μία μέχρι και τις τέσσερις με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που συνόδευε μουσικά τη δράση.

Φυσικά τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμμετοχή συνολικά 50 εθελοντών, 8 εκ των οποίων είναι εργαζόμενοι του Ξενοδοχείου “The Met Hotel”, που ανέλαβαν εξολοκλήρου την προετοιμασία του γεύματος. Τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά τους.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας ήταν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των καλεσμένων μας αλλά και τα θερμά τους λόγια: «Ευχαριστούμε πολύ, κανένας δε μας έχεις τιμήσει ποτέ με τέτοιο τρόπο», «Δε φανταζόμασταν τέτοια περιποίηση και φιλοξενία», «Όχι μόνο φάγαμε αλλά και διασκεδάσαμε», και το καλύτερο όλων «Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, που μας στήριξε έμπρακτα καθ’ όλη τη διάρκεια των δράσεών μας. Τον ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία του και τη συμμετοχή του την ημέρα του γεύματος.

Η ομάδα εθελοντών “Thessaloniki Next2U” ενάμιση χρόνο μετά προσφέρει τους καρπούς της δράσης της “Ελάτε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη” που συνολικά πρόσφερε προϊόντα και υπηρεσίας αξίας 36.000 ευρώ. Υπόσχεται να συνεχίσει το έργο της με την ίδια ανιδιοτέλεια και ζήλο.
thinkfree.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ