2014-04-04 12:53:19
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανοίγει νέο κατάστημα H&M με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ; - Πληθώρα βιογραφικών από Πατρινούς
Κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες θέλουν τη σουηδική εταιρεία ρούχων H&M να επενδύει ξανά στην πόλη, αυτή τη φορά ανοίγοντας κατάστημα με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στον πεζόδρομο της Ρήρα Φεραίου σε κτήριο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν επίσης κατάστημα με επώνυμα casoual και τζιν ρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αρκετοί Πατρινοί που ήδη έχουν στείλει τα βιογραφικά τους στα κεντρικά της εταιρείας αναζητώντας μια θέση εργασίας στο νέο χώρο.

Υπενθυμίζεται οτι απο τον Μάρτιο έχει ανόιξει το 28ο κατάστημα της αλυσίδας στην Πάτρα H&M, Hennes & Mauritz.

Το 900 τ.μ., 3όροφο κατάστημα προσφέρει μόδα αποκλειστικά για το μωρό και το παιδί.

«Η Πάτρα είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Στην H&M επενδύουμε με γνώμονα την ισχυροποίηση του Η&Μ brand στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη,» είχε δηλώσει η κυρία Dominique Fantaccino, country manager Ελλάδος.

Σημειώνεται ότι η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντροτης Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 27 καταστήματα σε επτά πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ