2014-04-04 16:55:04
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 24ης ΑΓ. ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ Η NOVA
Το πρόγραμμα μεταδόσεων της 24ης αγωνιστικής της Basket League ανακοίνωσε η Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε Ρέθυμνο και Θεσσαλονίκη στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ στην 24η αγωνιστική της Basket League! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 4 Απριλίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 1 τον αγώνα Ρέθυμνο Aegean – Πανιώνιος και την Κυριακή 6 Απριλίου στις 16:00 από το Novasports 3 το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Στο Ρέθυμνο η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο με τις δύο ομάδες να υπόσχονται πλούσιο θέαμα στους φίλους της πορτοκαλί μπάλας. Στο «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν μια μεγάλη νίκη και τους φιλοξενούμενους να θέλουν φύγουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:


Σάββατο 5/4 16:00 Ρέθυμνο Aegean - Πανιώνιος, Novasports 1, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζαννετάκη

Κυριακή 6/4 16:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Novasports 3, σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα του και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md24 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 24ης αγωνιστικής της Basket League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέλος το roaming από το 2015!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέλος το roaming από το 2015!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ