2014-04-04 17:35:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Αποφυλακίστηκαν καταδικασθέντες για τη ληστεία στο Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας
Δεκτές έκανε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών τις αιτήσεις αποφυλάκισης των καταδικασθέντων για την ανάμιξή τους στην υπόθεση της κλοπής αντικειμένων από το Μουσείο της Αρχαίς Ολυμπίας, στις 7 Φεβρουαρίου 2012.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του Κ.Μ., που είχε καταδικαστεί σε κάθεριξη 7 ετών και 4 μηνών, καθώς επίσης και τις αιτήσεις του Π.Τ. και Δ.Τ. που είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών.Μάλιστα, όταν είχε εκδοθεί η απόφαση τον περασμένο Νοέμβριο, οι συγγενείς του Δ.Τ. είχαν ξεσπάσει έξω από τη δικαστική αίθουσα θεωρώντας άδικη την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι θα πρέπει να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και να δηλώνουν παρόντες.Επίσης το ίδιο δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του λιμενικού Α.Ζ., που είχε καταδικαστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο σε κάθειρξη 7 ετών και 4 μηνών και του Π.Σ., ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών. Και οι δύο είχαν κατηγορηθεί για την εμπλοκή τους στην υπόθεση μεταφοράς μεταναστών στην Ιταλία, που είχε εξαρθρωθεί το 2008 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και είχε οδηγήσει στο ξήλωμα δεκάδων λιμενικών.

Οι κατηγορούμενοι έκαναν απεργία πείνας εδώ και καιρό, καθώς υποστηρίζουν ότι παρ' ότι είχαν καταδικαστεί για πλημμελήματα, τους είχαν επιβληθεί κακουργηματικού χαρακτήρα καταδίκες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ