2014-04-04 18:52:19
Φωτογραφία για Ο ΣΤΟΡΚ ΓΙΑ... ΒΕΡΓΟ!
Ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, και προπονητής των Νέων, μίλησε στον «Γαύρο» σχετικά με την πορεία του Νίκου Βέργου και για το γεγονός ότι ο μικρός έχει κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Θρύλου!

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως όσο σημαντικό είναι για τον ίδιο τον παίκτη πως αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, άλλο τόσο σημαντικό είναι και για την ακαδημία που υπάρχει παίκτης που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο: «Είναι εκπληκτικό για τον ίδιο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό αλλά φυσικά είναι πολύ καλό και για την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Έχει τα στοιχεία για να μπορέσει να σταθεί καλά στην πρώτη ομάδα, κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα εδώ και καιρό όπως το ίδιο ισχύει και για τον Βούρο και συνεχώς βελτιώνεται και φυσικά έτσι πρέπει να γίνεται. Πρέπει όμως συνεχώς να αποδεικνύει ότι είναι ικανός για να μπορεί να παίζει με την πρώτη ομάδα. Είναι φανταστικό το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είναι εκπληκτικό που μπόρεσε να παίξει και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».


Σε ερώτηση αν θα υπάρξει και συνέχεια με την ακαδημία να δίνει και άλλους παίκτες όπως συνέβη με την περίπτωση του Νίκου Βέργου, σχολίασε ο Μπερντ Στορκ: «Βήμα βήμα προχωράμε, χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να έχουμε και συνέχεια. Αλλά έχουμε καλή συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας κύριο Μίτσελ και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και να δούμε και άλλα παιδιά στην πρώτη ομάδα από την ακαδημία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ