2014-04-04 19:45:06
Φωτογραφία για Είναι αυτό το ωραιότερο σπίτι στις ΗΠΑ; Δείτε τις φωτογραφίες και αποφασίστε
Στα βουνά του Yellow Stone στις ΗΠΑ βρίσκεται μάλλον το ωραιότερο σπίτι της χώρας. Η καταπληκτική θέα του Foxtrail Residence, στο ομώνυμο πάρκο, που μπορεί κανείς να τη θαυμάσει από τα τεράστια παράθυρα, δεν αφήνουν αμφιβολίες ότι μιλάμε μάλλον για το εντυπωσιακότερο σπίτι στην Αμερική!

Το Foxtrail Residence είναι ένα καταπληκτικό σπίτι που βρίσκεται στα βουνά του Yellow Stone, στις ΗΠΑ και έχει μοναδική θέα στο ομώνυμο πάρκο. Είναι κατασκευασμένο με τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον και οι ένοικοί του βρίσκονται μόλις μια ανάσα από το χιονοδρομικό κέντρο και το κλαμπ του γκολφ της περιοχής.

Οι ένοικοί του απολαμβάνουν τη μοναδική θέα των γύρω βουνών και η αρχιτεκτονική αρμονία που το χαρακτηρίζει το κάνει μοναδικό για ήρεμη και χαλαρή διαμονή. Στο Foxtrail Residence έχουν μείνει κατά καιρούς διάσημοι Αμερικανοί επιχειρηματίες και πολιτικοί, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ντικ Τσένι, αλλά μάλλον η τιμή ενοικίασης του θα είναι απρόσιτη για τους κοινούς θνητούς.

Για να μείνει κανείς στην περιοχή και να αγοράσει ένα τέτοιο σπίτι θα πρέπει πρώτα να είναι μέλος της λέσχης Yellow Stone Club, άρα εμείς οι κοινοί θνητοί, θα αρκεστούμε να θαυμάζουμε τις φανταστικές φωτογραφίες του!
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ