2014-04-05 13:00:21
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
Δεν είναι τόσο το θέμα κατάταξης στον Ε’ Όμιλο της Ευρωλίγκας όσο το γόητρο που απασχολεί τον Ολυμπιακό, εν όψει Παναθηναϊκού.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πήραν τη νίκη επί της Εφές Αναντόλου, στο «Αμπντί Ιπεκτσί», και πλέον μπορούν να αφοσιωθούν στον επόμενο αγώνα τους για το Top 16 της Ευρωλίγκας, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (10/04, 21.45) με οπαδούς μόνο του Θρύλου, καθώς οι διοικούντες την ΚΑΕ απέρριψαν το αίτημα των «πράσινων» για διάθεση εισιτηρίων, και το κίνητρο είναι διπλό για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Με την κατάκτηση της νίκης αφενός οι ρυθρόλευκοι θα καταλάβουν την 3η θέση στον όμιλο, αφήνοντας στην 4η τον Παναθηναϊκό και αφετέρου θα απογειωθεί η ψυχολογία τους, εν όψει της έναρξης της προημιτελικής φάσης, δίνοντας παράλληλα μερικές... απαντήσεις που χρωστάνε.

Ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει φέτος τρεις διαδοχικές ήττες από τους «πράσινους», καθώς τη νίκη της πρεμιέρας της Basket League ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ ακολούθησε σερί ηττών στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, το δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος και τον πρώτο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκας.


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, αντλώντας δύναμη και από τον κόσμο τους που θα κατακλείσει κάθε γωνιά του ΣΕΦ, πιστεύουν πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν. Ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης περιμένει να διαπιστώσει, μες στις επόμενες ημέρες, εάν θα έχει στη διάθεσή του τους προερχόμενους από τραυματισμό Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου, ενώ σήμερα (05/04) θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Γκιόργκι Σερμαντίνι που χτύπησε στην Κωνσταντινούπολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ