2014-04-05 17:00:14
Φωτογραφία για BMW M4 Cabrio 2014> Γιατί η οδήγηση μπορεί να είναι και «μαγική»
Μία ακόμα υψηλών προδιαγραφών πρόταση έρχεται να προστεθεί στη μέχρι σήμερα γνωστή γκάμα της BMW. 

O λόγος για τη νέα M4 Cabrio, η οποία επιχειρεί να συνδυάσει τις προδιαγραφές μιας αυθεντικά σπορ κατασκευής με το εκλεπτυσμένο προφίλ ενός πολυτελούς, τετραθέσιου cabrio.

Η παρουσία της ηλεκτρικά αναδιπλούμενης μεταλλικής οροφής δεν φαίνεται, πάντως, να έχει επηρεάσει τις επιλογές της βαυαρικής φίρμας και ειδικότερο του M Division που επιμελείται του αυτοκινήτου.

Όπως η M4 Coupe έτσι και η M4 Cabrio εφοδιάζεται με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενου “straight six” κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 431 ίππους και τα 550 Nm ροπής.

Με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα, είτε μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων είτε μέσω ενός ημι-αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, η M4 Cabrio επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα.

Η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου (μπροστινό καπό, φτέρα) και συνθετικών υλικών (άξονας μετάδοσης, μπάρα θόλων) αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο που μεταφέρεται από τη μέχρι σήμερα γνωστή M4 Coupe, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση του βάρους στα επιθυμητά επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά την οροφή, αυτή διαιρείται σε τρία τμήματα και αποθηκεύεται στο πίσω τμήμα του αμαξώματος, διαδικασία που ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι την ταχύτητα των 18 χλμ./ώρα.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ