2014-04-05 21:15:09
Φωτογραφία για Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ξεσπά την οργή της στο Twitter
Σοκ προκάλεσε στην πρωταγωνίστρια της σειράς «Sex and the city» σχόλιο άγνωστης στο Twitter σχόλιο άγνωστης που μιλούσε προσβλητικά για τις κόρες τις και την γέννηση τους από παρένθετη μητέρα.

Η ίδια η Σάρα ήταν αυτή που απάντησε στο σχόλιο της κακεντρεχούς Σάρα Σάιμοντς. Για το τι έγραφε η αυτοπροσδιοριζόμενη ως ειδικός σχέσεων και συγγραφέας Σάρα Σάιμοντς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι καθώς διέγραψε το tweet της. Από τα συμφραζόμενα όμως και σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικάνικων media το σχόλιο υποστήριζε ότι οι κόρες της δεν της μοιάζουν επειδή γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Τέλος η Πάρκερ ευχαρίστησε τους θαυμαστές τις που την υποστηρίζουν σε κάθε κίνηση της και στέκονται πάντα στο πλευρό της.

«Η ανωνυμία σας δεν μειώνει τη χυδαιότητα του εξωφρενικού σας tweet. Και το γεγονός ότι το σβήσατε, αποκαλύπτει τη δειλία σας» αναφέρει στο της tweet και συνεχίζει: «Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να υποστηρίζει τη σκληρότητά σας. Χωρίς καμία, απολογία, χωρίς καμία εξήγηση». Και… συνεχίζει: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε Σάρα Σάιμοντς. Ελπίζω όλο και περισσότερος κόσμος να με ακολουθήσει και να εκφράσει την αντίθεσή του απέναντι σε γυναίκες ανενημέρωτες και κακές που βρίσκουν χαρά με το να επιτίθενται σε άλλες γυναίκες…»

Δείτε παρακάτω τα tweets της ηθοποιού:

πηγή: paraskhnio
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ