2014-04-06 11:45:55
Φωτογραφία για «ΚΡΕΜΑΣΕ» ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!
Τους παίκτες του «χρεώνει» σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τουρκική αθλητική εφημερίδα, «Fotomac» ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ από τους «8» της Ευρωλίγκα.

«Ο Ομπράντοβιτς εξερράγη», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, όπου ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μιλάει με καθόλου καλά λόγια για τους παίκτες του, τους οποίους χαρακτηρίζει... ανεπαρκείς.

«Είμαι τόσο λυπημένος που δεν καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των οπαδών μας», φέρεται να δήλωσε ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εν συνεχεία τα ...«έχωσε» στους παίκτες και ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα μάχης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ισως να ήθελε μ' αυτό το «χώσιμο» στους παίκτες να τους πληγώσει τον εγωισμό και να τους κάνει να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που πιστεύει ότι μπορούν να δώσουν ο Σέρβος τεχνικός, ίσως πάλι όχι «Οι παίκτες μου ήταν ανεπαρκείς», είπε ο Ομπράντοβιτς.

Για να προσθέσει: «Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα, μας μένει, πλέον, το πρωτάθλημα, όπου θα πολεμήσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ