2014-04-06 14:00:30
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα σχέδια για τη νέα Λεωφόρο
Μόνο στην Λεωφόρο είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι! Άλλωστε η ΠΑΕ έχει βάλει ήδη μπρος τα σχέδια για την ανακατασκευή της φυσικής του έδρας, μετά και τα χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής...Κάποια από τα πλάνα ήδη έχουν γίνει γνωστά, αλλά κάποια άλλα όχι... Το σίγουρο είναι πως με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τα έργα θα αρχίσουν στην Λεωφόρο και αυτά θα διαρκέσουν μέχρι τον χειμώνα του 2014, με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται παράλληλα στο... σπίτι του. Ας δούμε όμως αυτά που περιλαμβάνει το πλάνο του Παναθηναϊκού:

*Η χωρητικότητα από 16.000 θα αυξηθεί στις 21.000! Ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από το μέγεθος των καθισμάτων που θα επιλεγούν. Το επικρατέστερο σενάριο, αυτή την χρονική στιγμή είναι για 21.000. Αυτό θα γίνει με δύο διαζώματα πάνω από τις κεντρικές θύρες. Δηλαδή πάνω από τα Vip και τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τις θύρες 10, 11. Κάθε μία από αυτές θα χωρά 2.500 θεατές.


*Τα παλιά καθίσματα αναμένεται να ξηλωθούν και στην θέση τους θα τοποθετηθούν ολοκαίνουρια. Θέμα με τα στεγανά του γηπέδου δεν θα προκύψει, καθώς από την πρώτη ανακαίνιση του 2013 έχει προβλεφθεί ειδικός μηχανικός για τα «καρεκλάκια».

*Στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου θα γκρεμιστούν οι κάτω σειρές! Αυτό γιατί προβλέπεται στα κόρνερ να υπάρχουν σουίτες *Αυτό που είναι ήδη πολύ γνωστό, είναι το γεγονός πως εξωτερικά θα γίνουν εργασίες και την Λεωφόρο θα «ντύσει» ένα φωτιζόμενο πλέγμα που θα ανεβάσει επίπεδο την εξωτερική εμφάνιση του γηπέδου. Όλο αυτό στα πρότυπα του γηπέδου της Μπάγερν Μονάχου! Αυτό το πλέγμα είτε θα γράφει το όνομα του Παναθηναϊκού είτε μπορεί να φέρει μεγάλα έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ, φιλοξενώντας κάποια διαφήμιση. Άλλωστε μιλάμε για την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μία από τις μεγαλύτερες Λεωφόρους της Αθήνας.

*Επίσης, στο πέταλο των θυρών «6-7» το πλάνο περιλαμβάνει ένα «μπαλκόνι», στο οποίο θα φιλοξενηθεί εστιατόριο και πιθανότατα το μουσείο της ομάδας.

Μετά απ' όλα αυτά γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο Παναθηναϊκός θα μετατρέψει την Λεωφόρο σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο παρά την... ηλικία του. Αφού το «Απ. Νικολαΐδης» θα είναι... κουκλί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. 

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ