2014-04-06 14:21:52
Φωτογραφία για Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου 26χρονης μητέρας
Στην εκτίμηση πως βρίσκεται ενώπιον μιας πολύ ιδιότυπης αυτοκτονίας οδηγείται η Αστυνομία Λάρνακας όσον αφορά τον θάνατο της 26χρονης Ρουμάνας που βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της στο διαμέρισμά τους στο συνοικισμό Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα.

Ιδιότυπη καθώς στο πτώμα της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκαν ίχνη στραγγαλισμού, γεγονός που ανάγκασε την Αστυνομία να διερευνά και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εναντίον της 26χρονης.

Τη γυναίκα βρήκε νεκρή ο σύντροφός της, ιρακινής καταγωγής, όταν επέστρεψε μαζί με την 3χρονη κόρη τους από κοντινή φρουταρία όπου είχαν πάει για ψώνια. Ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματος, ο 36χρονος βρήκε αναίσθητη τη γυναίκα και ειδοποίησε το ασθενοφόρο, ενώ προσπαθούσε μάταια να τη συνεφέρει όπως δήλωσε στην Αστυνομία.

Το εν λόγω πρόσωπο ανακρίθηκε από την Αστυνομία, καθώς υπήρξαν υπόνοιες για ψευδείς ισχυρισμούς του αναφορικά με την υπόθεση, παρόλο που επέδειξε στις αρχές απόδειξη αγοράς που αποδείκνυε ότι ο ίδιος απουσίαζε από το διαμέρισμα κατά τον επίμαχο χρόνο.


Ο ίδιος σχυρίστηκε επίσης πως δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνουν και ένοικοι της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς θα πρέπει να απαντηθεί με πειστικό τρόπο πώς προκλήθηκαν τα ίχνη στραγγαλισμού στον λαιμό της γυναίκας και κυρίως πώς ακριβώς διαπράχθηκε η αυτοχειρία εφόσον επιβεβαιωθεί πλήρως αυτή η εκδοχή, καθώς και οι λόγοι που ενδεχομένως οδήγησαν την 26χρονη στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: newsit.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ