2014-04-06 20:35:46
Φωτογραφία για Τι είναι το Facebook Privacy Dinosaur;
Αν έχετε δημοσιεύσει στο Facebook πρόσφατα, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα νέο γραφικό με μια προϊστορική νότα: ο δεινόσαυρος της ιδιωτικής ζωής (the privacy dinosaur) .

Η εταιρεία δοκιμάζει μια pop -up υπενθύμιση που ενθαρρύνει τους χρήστες να δώσουν προσοχή σε ποιους μοιράζονται τα νέα τους και ο δεινόσαυρος της ιδιωτικής ζωής – ένα μπλε δεινοσαυράκι καρτούν που χειρίζεται ένα laptop – συνοδεύει το μήνυμα.

Το Facebook δοκιμάζει την υπενθύμιση τις τελευταίες εβδομάδες και ο δεινόσαυρος ήταν ένα διασκεδαστικό, αν και ανεξήγητο, μέρος της δοκιμής.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον δεινόσαυρο ή τη δημιουργία του, αλλά παρείχε μια δήλωση σχετικά με τη νέα υπενθύμιση: “Δοκιμάζουμε συχνά νέους τρόπους για να βοηθήσουμε τους χρήστες να εξασφαλίσουν ότι μοιράζονται πράγματα με αυτούς που θέλουν στο Facebook.”

Οι χρήστες του Facebook μπορούν να καθορίσουν την ομάδα με την οποία θέλουν να μοιραστούν τις θέσεις τους και το pop -up τους ζητά να επιβεβαιώσουν ότι τα μοιράζονται με την προβλεπόμενη ομάδα.

Εάν αυτό δεν σας φαίνεται ως μια τυπική κίνηση του Facebook, δεν είστε μόνοι. Ο συντάκτης τεχνολογίας στο Slate πιστεύει ότι είναι ένα σημάδι, για την εταιρεία ότι κατανοεί πραγματικά τη σημασία της εμπιστοσύνης των χρηστών. Ακόμη και η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναγνώρισε τη στρατηγική μέσω του Twitter:
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ