2014-04-06 22:00:03
Φωτογραφία για Ζωντανός ο Απόλλων, χαροπαλεύει η Ξάνθη
Ήττα καταδικαστική για την SKODA Ξάνθη με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά προηγήθηκε 0-1 και 1-2 μέσα στο Ηράκλειο, αλλά οι ψυχωμένοι παίκτες του Ρικάρντο Σα Πίντο δεν τα παράτησαν, έκαναν την αντεπίθεσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο. Πλέον, οι Θρακιώτες κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, παίζοντας την τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στα "Πηγάδια". Αν δε νικήσουν, τότε το πιθανότερο είναι πως θα πέσουν στη Football League!

Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας έμεινε "ζωντανός" στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία, αφού επικράτησε με 1-0 επί του Εργοτέλη. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», κατάφερε να πάρει την σπουδαία νίκη, χάρις σε γκολ του Δεληζήση στο 90’+4’. Να σημειώσουμε ότι, οι Κρητικοί από το 67’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μεχία.

Στην Super League θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο η Καλλονή. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού. Το… χορό των τερμάτων άνοιξε στο 2’ ο Μανούσος, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76’ ο Μαρσέλο Άλβες.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ