2014-04-07 11:00:17
Φωτογραφία για Ο ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ... ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε σημείο-κλειδί για τη νίκη της ομάδας του το γρήγορο τέρμα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε μεταξύ άλλων πως «μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ για να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό που έπρεπε να κερδίσουμε».

Πιο αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κολοβέτσιου στο συνδρομητικό κανάλι: «Για εμάς ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι από όλα όσα έχουμε παίξει μέσα στην χρονιά. Θέλαμε οποσδήποτε έναν η τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι, το δείξαμε, μπήκαμε μέσα παθιασμένοι, βάλαμε δυο γκολ και έτσι πήραμε τη νίκη.

Ασφαλώς και έπαιξε τον ρόλο του το γρήγορο γκολ. Σίγουρα μας βοήθησε πολύ. Δεν το περιμέναμε και εμείς να βάλουμε τόσο γρήγορα γκολ στον Ολυμπιακό. Απο κει και πέρα αυτό μας έδωσε ώθηση για την συνέχεια, αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, με δύναμη και πάθος και έτσι το κερδίσαμε.


Πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Είναι πολύ καλή ομάδα με όποιους και να παίξει. Κάποια παιδιά ήταν που έπαιξαν τώρα με τον Ολυμπιακό. Εμείς τον αντιμετωπίσαμε ως πρωταθλήτρια ομάδα και πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε.

Για μένα αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το πάρουμε και για τον λόγο οτι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Πέρασα δυο υπέροχα χρόνια. Δύο γεμάτα χρόνια. Δέθηκα με τα παιδιά και με όλους όσοι έχουν στελεχώσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανοίγω μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου και ευελπιστώ σε νέες επιτυχίες. Δε νομίζω οτι θα μου λείψει η μεγάλη κατηγορία. Όπως είπατε είναι μια μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Θα κοιτάξουμε να ανεβάσουμε την ομάδα και να ξαναπαίξουμε στην Σούπερ Λίγκα».

Να τονίσουμε πως αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Κολοβέτσιου με τον ΠΑΣ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ