2014-04-07 13:42:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Μαμμάσης, Μασσαρά, Σμυρίλιος και Ασπρίδης υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γιάννη Δημάρα
Tέσσερις ακόμη υποψήφιοι συμπαρατάσσονται με τον συνδυασμό «Τώρα για την Πάτρα» του Γιάννη Δημαρά και δίνουν το «παρών» στις εκλογές του Μαΐου.

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΜΜΑΣΗΣ είναι περιβαλλοντολόγος-χαρτογράφος M.Sc. απόφοιτος της σχολής περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διατέλεσε πρόεδρος συλλόγου φοιτητών επί δυο συνεχή έτη και συνέχισε με υποτροφία τις σπουδές του σε διατμηματικό μεταπτυχιακό επίπεδο στην αειφορική διαχείριση προστατευόμενων περιοχών. Έχει εργαστεί σε μελετητικά τεχνικά γραφεία ενώ από το 2010 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας-περιβαλλοντολόγος. Είναι εθελοντής σε περιβαλλοντικές οργανώσεις και δραστήριο μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας συμμετέχοντας και στην εθελοντική ομάδα ανακύκλωσης της αντιδημαρχίας καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

Αθλητής στον Ερμή Πατρών (βόλεϊ) όπου φέτος αγωνίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ασχολείται στενά και με την διατήρηση και συνέχιση της λαϊκής τέχνης του θεάτρου σκιών.


Ο κ. Μαμάσης στη δήλωσή του για τη συμπόρευσή του με τον κ. Δημαρά αναφέρει: «Εμείς οι νέοι άνθρωποι ενεργοποιούμαστε πολιτικά, για να ατενίζουμε το μέλλον με μια ακτίνα αισιοδοξίας και ελπίδας αλλαγής. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια! Συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά και στα περιβαλλοντικά ζητήματα του Δήμου Πατρέων, διασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής και θωρακίζοντας το αυτονόητο: Τη συνειδητοποίηση από τους πολίτες ότι η προάσπιση αυτού του κοινού περιβαλλοντικού αγαθού και του δικαιώματος όλων σε υγιές περιβάλλον είναι τελικά δική μας υπόθεση. Είναι ώρα δημιουργίας. Διεκδικούμε το αύριο με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την δημιουργία ενός Δήμου με ολοκληρωμένη περιβαλλοντική πολιτική στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και της βιώσιμης ανάπτυξης».

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΙΛΙΟΣ είναι συνταξιούχος Πολιτικός Υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Υπήρξε επί 19 χρόνια συνδικαλιστής στο σωματείο εργαζομένων του εργοστασίου Αράξου. Ενεργό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μεταμόρφωση Σωτήρος για 12 χρόνια σε διάφορες θέσεις (γραμματέας, ταμίας και αντιπρόεδρος).

Είναι αθλητικός παράγοντας στον Α.Ο. Φωστήρα Οβρυάς τα τελευταία 25 χρόνια . Γραμματέας στον εξωραϊστικό – πολιτιστικό σύλλογο Λακκωμάτων από τον Αύγουστο του 2013 έως σήμερα. Ζει μόνιμα με την οικογένεια του στη Μεταμόρφωση Σωτήρως.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Κατεβαίνω ως υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Οβρυάς για να βοηθήσω στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή μου και τα οποία γνωρίζω πολύ καλά. Στην επιλογή μου να ασχοληθώ με το Δήμο και συγκεκριμένα με την παράταξη του κ. Δημαρά έχει να κάνει πέρα από την εντιμότητα και το ήθος του και με το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Δήμαρχος που κατάφερε να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του Δήμου μέσα σε τρία χρόνια .»

Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣΣΑΡΑ, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1988. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και ασχολείται με τον χώρο της παραγωγής και διακόσμησης κεριού.

Σε δήλωσή της αναφέρει: «Θέτω υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά γιατί θέλω να αγωνιστώ για το καλό της πόλης μου καθώς και να παροτρύνω τους συνομηλίκους μου να ασχοληθούν με τα κοινά και να δώσουν το παρών στον αγώνα να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας. Οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε αν μη τι άλλο να προσπαθήσουμε και να συγκρουστούμε με το παλιό και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για το νέο.»

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ είναι συνταξιούχος ΔΕΗ. Εργάστηκε 35 χρόνια στη ΔΕΗ ως Διπλωματούχος Μηχανικός, στις κατασκευές Υδροηλεκτρικών Έργων (ΥΗΕ Πουρναρίου – ΥΗΕ Στράτου κ.λπ.) καθώς και στη Δ/νση Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου ως Δ/ντης του Τομέα Χρηστών Δικτύου, στις κατασκευές Δικτύων, σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία και σε άλλα θέματα αρμοδιότητας του Τομέα.

Σε δήλωσή του για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά, αναφέρει: «Κατεβαίνω με τον συνδυασμό «Τώρα για την Πάτρα» του νυν δημάρχου Γιάννη Δημαρά, ο οποίος διακρίθηκε για τη σωστή διαχείριση και το έργο που παρήγαγε σ’ όλες τις μέχρι τώρα δραστηριότητές του και ιδιαίτερα ως Δήμαρχος προς όφελος της πόλης και των πολιτών της.

Το έργο αυτό πρέπει να συνεχισθεί και σ’ αυτό θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ