2014-04-07 14:07:12
Φωτογραφία για ΣΑΛΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟΥΣ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»...
Ο Μίτσελ είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά σ΄αυτό το τελευταίο κομμάτι της περιόδου, το έχει κάνει ήδη με τον Βέργο και το συνέχισε με τη χρησιμοποίηση του Μάνου Σάλιακα και του Πραξιτέλη Βούρου, ενώ έχει πει ότι θα έχει αρκετούς από τους παίκτες των Ακαδημιών στην καλοκαιρινή προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Ο Μανώλης Σάλιακας που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 του χρόνια έδειξε έτοιμος για τα... βαθιά, καθώς είχε θράσος στο παιχνίδι του και θα μπορούσε να είχε σκοράρει αφού ήταν μέσα στις καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Εργοτέλη, έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο και μπορεί να παίξει στα χαφ αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Είχε αγωνιστεί και στο Κύπελλο, στον επαναληπτικό με τον Φωκικό. Η κατάγωγή του είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και έχει αρκετές συμμετοχές στην Εθνική Παίδων.

Ο Πραξιτέλης Βούρος, από την πλευρά του, είναι 19 ετών και είχε συμμετοχές στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στην εξαιρετική περσινή παρουσία της στο Next Gen Series. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και ως αμυντικός μέσος. Η καταγωγή του είναι από τη Μυτιλήνη, είχε συμμετοχές στην ανδρική ομάδα του Αιολικού και στον Ολυμπιακό τον πήγε πριν από δύο χρόνια ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ